star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 150m²


Ár:

169 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Leendő lakóit keresi ez a Velencei közvetlen tóparti, saját stranddal rendelkező lakóparkban, új építésű, hatalmas kerttel rendelkező, eladó ikerház. Ideális lakhatásra vagy nyaralónak is.

A ház, egy másik házzal együtt osztozik egy 1064 négyzetméteres telken. Saját telekrésze kb 600 nm. A házon kívül található még rajta egy 10 nm-es saját tároló is. A kert sokféle szabadidős tevékenységre alkalmas, kerti partiknak is ideális helyszín vagy, hogy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne. De elfér rajta akár egy medence és garázs is. A konyha terével összenyitható terasz megnöveli a rendelkezésre álló teret. Az emeleti teraszon például ideális helye lenne akár egy jakuzzinak is, ahol öröm a fárasztó napokat kipihenni, egy pohár bor vagy pezsgő társaságában, miközben gyönyörködünk a panorámában és a naplementében.

Az épület téglából készült és 10 centiméteres grafitos szigetelés van rajta. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. A lakótér bruttó 150, nettó 122 négyzetméter.

Víztárolóval kombinált kondenzációs kazán gondoskodik a melegvízellátásról és a fűtésről. A hőeladás padlófűtéssel és radiátorokkal kombinálva történik. A ház lakószobái és nappalija is rendelkezik önálló klímával, így az ideális hőmérséklet nyáron is biztosítható, de gazdaságos, alternatív fűtési lehetőségként télen is hasznos. Az ablakokon redőnyök biztosítják a hatékony árnyékolást. A tetőn 3 kW teljesítményű napelem termeli az elektromos áramot. Mindezek együttesen gazdaságos üzemeltetést biztosítanak. Az energetikai besorolása B kategória.

A konyha természetesen egyedileg méretre készült és minden szükséges beépített géppel felszerelt.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A lakópark saját strandja pár lépés távolságra található. Az autópályalejáró pár percre. Ingázáshoz is tökéletes elhelyezkedés. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt tóparti családi házban.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy
drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt időszakban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, háromfázisú áram, napelem, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Velence, Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636208


Az általad megtekintett eladó velencei (Velence) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 132 667 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636208. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.