star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vértesszőlős

  • 210 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 630 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Vértesszőlős

  • 210 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 630 m² telek

  • Eladó ház Vértesszőlős

  • 210m²


Ár:

119 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
házközponti egyedi mérővel

Az ingatlanról:

KÉNYELEM, FUNKCIONALITÁS ÉS ENERGIAHATÉKONYSÁG EGY HELYEN! – ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÉRTESSZŐLŐS

A DOT-ING INGATLAN eladásra kínálja ezt a kivételes tulajdonságokkal rendelkező 210 NM ALAPTERÜLETŰ négy és fél szobás CSALÁDI HÁZAT!
Az ingatlan egy tágas, 630 NM-ES TELKEN helyezkedik el, így garantálva a nyugalmat és a privát életteret.

A DOT-ING INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői:

A HÁZ:
Ez a tágas és modern, háromszintes családi ház, összesen 210 négyzetméteren hasznos alapterülettel rendelkezik, és minden szinten kényelmet és funkcionalitást kínál.

Az ingatlan elosztása a következőképpen alakul:

ALAGSOR/SZUTERÉN SZINT: A praktikus szuterénben található egy tágas garázs, egy ideális műhely munkákhoz vagy tároláshoz, valamint egy kényelmes mosókonyha és külön WC is.

FÖLDSZINT: A földszinten tágas és világos helyiségek találhatók, beleértve az előszobát, a modern és jól felszerelt amerikai konyhás nappalit, egy kényelmes szobát, valamint egy stílusos fürdőszobát és egy praktikus kamrát is.

TETŐTÉR: Az emeleten három kényelmes hálószoba található, melyek mindegyike 12 négyzetméter feletti alapterülettel rendelkezik, így elegendő helyet biztosítanak a kényelmes életvitelhez és személyes tér kialakításához. Emellett egy gardróbszoba is helyet kapott, ami segíti a ruhatár rendezettségét és az átláthatóságot, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára szükséges ruhadarabokat. Továbbá, egy további fürdőszoba is rendelkezésre áll, ami növeli a kényelmet és a praktikumot a lakók számára. Az egyik tetőtéri hálóhoz egy erkély is tartozik, ideális helyszín a szabad levegőn való pihenésre.

Az ingatlan folyamatos karbantartása és modernizálása kulcsfontosságú volt az évek során, ami hosszú távú élettartamát és funkcionalitását biztosította. Az első felújítások közé tartozott a tetőtéri szobák és fürdőszoba kialakítása, majd a tető részleges felújítása következett, amely magában foglalta az új BRAMAC betoncserép és tetőszigetelés telepítését, valamint a HOMLOKZAT 10 CM GRAFIT SZIGETELÉSÉT.
Az otthonban a VILLANYHÁLÓZAT IS FEJLESZTÉSRE került. A nappali áram 3x32 AMP, míg az éjszakai áram 3x40 AMP.

Ezt követően, 2014-ben a KÜLSŐ ÉS BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK CSERÉJE történt meg. A homlokzati nyílászárók mindegyike redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve, ezáltal növelve az energiahatékonyságot és kényelmet. Emellett felfrissült a hidegburkolat a nappaliban , hozzájárulva az otthon modern megjelenéséhez és kellemes légköréhez.
Ezen kívül egy EGYEDI TERVEZÉSŰ KONYHABÚTOR került beépítésre, mely gépesítéssel (beleértve a sütőt, főzőlapot, elszívót, mosogatógépet) együtt A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI. Ezáltal az új tulajdonos azonnal élvezheti a modern és stílusos konyhai környezetet, ami kényelmet és funkcionalitást biztosít az otthonban.

Az otthon fűtését egy GÁZKAZÁN biztosítja PADLÓFŰTÉSSEL minden helyiségben, ami optimális hőkomfortot és egyenletes hőelosztást biztosít az egész ingatlanban. Ezenkívül a Buderus fűtési rendszer tetőre szerelt vákuumcsöves NAPKOLLEKTOROKKAL SEGÍT A FŰTÉSRŐL ÉS A MELEGVÍZRŐL GONDOSKODNI, ezáltal hatékonyabban hasznosítva a nap energiáját, és csökkentve az energiaköltségeket.
A meleg és kényelmes hangulatot egy BIOETHANOLLAL MŰKÖDŐ KANDALLÓ biztosítja a nappaliban, mely nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is kellemes atmoszférát teremt. Az egyedi cirkófűtés, vastag falak és a hőszigetelt nyílászárók kombinációja pedig minimálisra csökkenti a fűtési költségeket, biztosítva a kényelmet és a takarékosságot.

Emellett KLÍMABERENDEZÉSEK is rendelkezésre állnak (a tetőtérben 3 míg a földszinten egy beltéri egység) az egész házban, amelyek hozzájárulnak a kényelmes hőmérséklet fenntartásához a különböző évszakokban. Ezek az elemek együttesen biztosítják, hogy az otthon mindig barátságos és komfortos legyen, függetlenül az időjárási körülményektől.

Az ingatlan tulajdonosai nem feledkeztek meg a vízlágyító telepítéséről sem, amely hozzájárul az otthoni vízhálózat és készülékek hosszabb élettartamához.

Az otthon biztonságát egy modern riasztó- és kamera rendszer biztosítja.

A KERT:
Az ingatlanhoz tartozó belső udvar és a részben fedett teraszt, a nappaliból könnyen megközelíthetünk. Egy részét magas tuják és stílusos tégla kerítés veszi körbe, ezzel egy intim és meghitt hangulatot teremtve a területnek. A teraszon elhelyezett KERTI KONYHA, mely 2019-ben épült, tökéletes helyszínt kínál a szabadtéri étkezésekhez és baráti összejövetelekhez.

Az udvar GONDOSAN PARKOSÍTOTT, egy része térkövezett, így könnyen karbantartható, és mindig szép és ápolt megjelenést biztosít.
Egy AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER gondoskodik a pázsit optimális nedvességtartalmáról, melyet egy fúrt kútról üzemeltetnek. Ez biztosítja, hogy a növények mindig frissek és egészségesek legyenek, miközben csökkenti a vízfelhasználást és a költségeket.
A kert központi látványossága egy 8X4 MÉTERES MEDENCE, amely hőszivattyús fűtéssel rendelkezik, így a fürdőzés élvezhetővé válik még a hűvösebb időjárás esetén is.

A KÖRNYÉK:
A ház Vértesszőlős egyik legszebb és legnyugodtabb utcájában található, ahol a csend és a természet harmóniája kivételes élményt nyújt. A környék ideális választás azok számára, akik szeretnék élvezni a falusi békét, miközben mégis könnyen elérhetik a környező városok és Budapest kényelmeit.

A tatai öregtó gyönyörű természeti kincs, mely csupán karnyújtásnyira található. A kiépített kerékpárút pedig nemcsak a tóhoz, hanem a környék egyéb természeti látnivalóihoz is könnyedén elvezet. A természetközeli séták és kerékpártúrák szerelmesei itt megtalálják a tökéletes kikapcsolódást.

A tatabányai városközpont is könnyen megközelíthető, így a kulturális és vásárlási lehetőségek is mindössze pár perc autóútra vannak. Emellett Budapest és Győr is könnyen elérhető az M1-es autópályán keresztül mindössze 1-1 órányi távolságra, így az ingatlantulajdonosok gyorsan eljuthatnak a nagyobb városokba, amik gazdag programlehetőségeket kínálnak.

KINEK AJÁNLOM:
Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, a kényelmet és az ideális elhelyezkedést!
Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!

Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ár: 119 M FT

Farkas Gergely
farkas.gergely@dot-ing.hu
+36 30 322 1015


Elhelyezkedés

Vértesszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652071


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652071

Az általad megtekintett eladó vértesszőlősi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 630 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami a vértesszőlősi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas Gergely referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértesszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.