star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Visonta

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 628 m²

    telek

Vételár:

47,5 millió Ft

Eladó ház Visonta

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 628 m² telek

  • Eladó ház Visonta

  • 160m²


Ár:

47 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1981
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Referens: KTA/98502
Visonta a Mátra déli lábánál, Gyöngyöstől keletre található Heves vármegyében. Itt kínálok eladásra, egy nagyszerű, felújított, tetőtér beépítéses családi házat.
Az ingatlan 628 nm-en fekszik, nyugodt családias utcában. A ház körül garázs, tároló, pince, műhely, kert található. A ház B30-as téglából épült az 1980-as évek elején. Két szintből áll, az alsó szinten a közlekedőből nyílva találunk nagy nappalit, dolgozószobát, hálószobát, étkezőt és egy konyhát, valamint a folytatásban külön fürdő, Wc, kamra, és egy lejárat található, ahonnan megközelíthető a pince, a kazán és a műhely is. Az alsó szintről a felső szintre szép lépcsőn jutunk fel, ahol további három különálló szoba, illetve fürdőszoba található Wc-vel és zuhanykabinnal. A fürdőhöz egy külön szárítóhelyiség is tartozik, mely akár gardrób is lehet. Az egyik szobához erkély is tartozik, mely az utcára néz.
A ház jó elrendezésű, hibátlan, kényelmes! A tetőzet cserép, a nyílászárók újak mindenhol, műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval. Szigetelővakolatot kapott a ház, 10 cm, melynek köszönhetően az ingatlan klímája egész évben kellemes és a rezsiköltség is alacsonyan tartható. A ház melegét gázkazán és vegyes tüzelésű kazán adja. A vezetékek újak, 3 fázis található. Minden helyiség tiszta, parkettás vagy járólapos, szép, igényes, rendezett. A kertben kerticsap, termő gyümölcsfák, kis füves terület található. A szomszédok is éppúgy, mint az egész utca rendezett, barátságos. Közmű minden található. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, így az adásvétel gyorsan köthető!
Ajánlom fiataloknak, családosoknak, vagy családot tervező fiatal párnak. A településen iskola, óvoda, orvos, bolt található, Gyöngyös 10 percen belül megközelíthető.
Várom hívását ha igényes ingatlant keres szép helyen! Hitelügyintézést díjmentesen vállalunk, valamint ügyvédi háttérrel rendelkezünk! Hívjon mielőbb és segítem a vásárlását teljeskörűen, akkor is keressen, ha előbb ingatlant kell eladnia! Keresse Anitát!


Elhelyezkedés

Visonta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531605


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531605

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó visontai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 628 m². További jellemzői: az építés éve 1981. A családi ház ára 47,5 millió Ft, négyzetméter ára 296 875 Ft. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Visonta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.