star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 315 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 853 m²

    telek

Vételár:

270 millió Ft

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 315 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 853 m² telek

  • Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 315m²


Ár:

270 000 000 Ft

Szintek
4
Szobák száma
10
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Rejtett Kényelem - több, mint bárki hinné!

Ha nem szeret hivalkodni avval, amije van, értékes ingatlant szeretne, de nem egy feltűnő házban gondolkodik - ezt a házat mindenképpen látnia kell.
Kőbánya kertvárosias részén, jó közlekedés mellett kínálunk egy teljesen privát életteret biztosító ingatlant. A semmi belátást nem biztosító, szépen gondozott kertben jelenleg több autóval is lehet parkolni, 5 autó beállása fedetten biztosított (2 garázs, 3 fedett beálló).
2 különálló nagy és szép lakás - ez a jelenlegi felállás. Mindez egykoron 3 lakás volt, így jól alakítható (kazán 3db van). Több nagy teljesítményű klíma is segíti a folyamatosan megfelelő hőmérsékletet. A ház szigetelt és többgenerációs, így belefér a rezsivédelembe is.
Az ingatlan éke a tágas terasz, a gyönyörű növények, halastó. A lakások szépek és ízlésesek - csak rá kell nézni a képekre.
Automata kapu, és öntözőrendszer, 60nm járható padlás, és 40nm száraz pince - amiket még mindenképpen érdemes megemlítenem.

Jó méretek, lehetőségek - jöjjön, nézze meg ezt az egyedi adottságú ingatlant!

A környékről:

Csendes, kertvárosias környezet


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Maláta utca közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6438052


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6438052

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Maláta utca közelében) családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 315 m², míg a hozzá tartozó teleké 853 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 857 143 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Nagyné Nagy Ágnes referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6438052. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.