star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

83 millió Ft

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 77m²


Ár:

83 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
3
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Felsőrákos - Jó Állapotú - Nagy Kert

A X. és a XVI. kerület határán, karnyújtásnyira a Rákos-patak természetvédelmi területétől, - de csak pár percre az Örs vezér terétől - csendes, kertvárosi környezetben várja új tulajdonosait egy jó műszaki állapotban lévő, 3 szobás, családi ház.
A kifogástalan szerkezeti és gondosan karbantartott műszaki állapotú ház belső 2 szintes. A földszinten tágas nappalit, étkezős konyhát és fürdőszobát találunk. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és gardróbnak is alkalmas galéria áll rendelkezésre.
A fűtésről és a használati melegvízről kombi gázcirkó gondoskodik. A nyílászárókat jó minőségű műanyag ablakokra cserélték, a tetőtéri ablakok Velux fa nyílászárók. 16 nm-es pince tartozik a házhoz.

Gépkocsival több autóval is lehet az udvaron parkolni, fedett és nyitott parkolóhelyen.

Az ingatlan egy 1600 nm-es telken fekszik, ahol még egy családi ház található. Jogilag a megosztás ügyvéd által ellenjegyzett kizárólagos használati megosztással történik, az új tulajdonossal egyeztetve. A 2 ingatlan szerencsés elhelyezkedése miatt a kert jól szeparálható, elkeríthető, a megosztásnak köszönhetően hitelezhető. Csok+ és piaci hitel felvételére is tökéletesen alkalmas.

A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló és a Hév is a közelben - Örs vezér tere pár perc alatt elérhető.
A XVI. kerület közelsége miatt a sportolási lehetőségek száma végtelen. A közelben uszoda, teniszpálya, jégpálya, futópálya, lovarda, a Veres Péter úton kiépített bicikliúton juthatunk el a Szilas patakig , amin egészen a Naplás tóig gurulhatunk. 100 m-re a Rákos patak természetvédelmi területe, tanösvénnyel, csodás vadvilággal.

A számos óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség közelsége segít megkönnyíteni a mindennapok teendőit, hogy Ön a lehető legtöbb időt tölthesse kényelmes, nyugodt otthonában.
Irányár 84,5 M

A környékről:

Családi házas környezet, Rákos-patak közelében.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Felsőrákos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628173


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628173

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Felsőrákos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 1 077 922 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Surányi Gabriella referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.