star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 126 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 432 m²

    telek

Vételár:

108 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 126 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 432 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 126m²


Ár:

108 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

2 SZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ AZ ÖRS VEZÉR TERÉHEZ KÖZEL!

XIV. Kerület legkedveltebb részén, kiváló közlekedés mellett, a régi Vitézi telepen, családi házas exkluzív környezetben!

A ház 432 nm-es füvesített telken fekszik, ikres beépítésű, összesen 126 nm-es használható lakóterülettel.

Földszintje : 63 nm-es, 2 külön nyíló szoba, ablakos és étkezős konyha, ablakos káddal ellátott felújított állapotú fürdőszoba, előtér és egy szintén szellőztethető mellékhelyiség található. Ehhez tartozik egy 14 nm-es fedett terasz is, amelyről a kertbe is lehetőségünk nyílik kilépni.

Emelete: 63 nm-es, 3 szoba, egy konyha és egy sarokkádas fürdőszoba alkotja. A belső lépcsőházon keresztül megközelíthető.

A ház szigetelt, kertjében egy 70 nm-es melléképület található, amely régen műhelyként és garázsként funkcionált.

Akár két lakássá is alakítható!

Banki hitellel és CSOK támogatással is megvásárolható, melynek teljes körű ügyintézésében irodánk ingyenesen segíti!

A közelben: Árkád, Ikea, Sugár bevásárló központok, játszótér, park, óvoda, iskola, bölcsőde, egyetemek kisboltok, kávézók, éttermek, posta, és minden más megtalálható, amire szükségünk lehet. 😊

Az ár irányár!

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

Az alaprajz tájékoztató jellegű.


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Nagyzugló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6590661


+36 70

Ingatlannet kód: NET6590661


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Nagyzugló) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 432 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 108 millió Ft, négyzetméter ára 857 143 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Successo Vendita Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590661. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.