star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 270 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 359 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 270 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 359 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 270m²


Ár:

220 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
11
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zuglóban, Alsórákoson, CSENDES utcában kínálunk megvételre egy TELJESEN FELÚJÍTOTT, 270 nm-es, 2 szintes önálló családi házat, GARÁZZSAL, 359 nm-es kerttel.Ideális cégközpontnak/irodának, családi otthonnak vagy mindkettőnek egy helyen.Az ingatlan jelenleg irodai használatra kialakított, 20-30 fő számára. Korábban 2 cég bérelte párhuzamosan, a 2 szintnek köszönhetően. A földszinten recepció, 4 külön nyíló irodahelyiség, étkezős konyha, zuhanyzós mosdó, közlekedő, az emeleten egy nagyméretű tárgyaló, 5 iroda, konyha, mosdó, hall és közlekedő található. A közelmúltban teljes műszaki és esztétikai felújítás történt: 10 cm-es homlokzati és tetőszigetelés, ablakok üvegezésének és tömítésének cseréje, fűtés korszerűsítése (kondenzációs kazán, többnyire padlófűtés, egyes helyiségekben radiátorok).Januárban fejeződött be a burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók cseréje, korszerűsítették az áramköröket, internet kábeleket, cserélték a lámpákat, dugaljakat, kapcsolókat, friss festést kaptak a falak és nagy tároló szekrényeket építettek be.Az ingatlan klímával, riasztóval, kamerával, kamerás kaputelefonnal és automata kapuval felszerelt.A tágas garázsban 1, a térkövezett udvaron további 4 autó elhelyezésére van a lehetőség, az épület előtt a parkolás ingyenes.Az ingatlan könnyedén megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt, kiváló infrastruktúrával rendelkező, de mégis csendes, zöldövezeti környezetben található.Ideális választás cégek számára, de egy kis átalakítással nagyobb, akár 2 generációs család tökéletes otthona is lehet.Igény esetén azonnal birtokba vehető.Az ingatlan egy 20 éve eredményesen működő cég tulajdonában van, amelynek átvételére is lehetőség nyílik.További információkért, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Irányár: 220000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ055716


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659030


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659030


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 359 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 814 815 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.