star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 228 m²

    telek

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 228 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 69m²


Ár:

43 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Megvételre kínálok a 15. kerületben Rákospalotán, egy 69 nm-es közepes állapotú házrészt, saját 228 nm-es kertrésszel ,tárolókkal.

A telken 2 házrész található, az utcafronti rész eladó. A házrész 3 szobás, és 2 fürdő is található benne, valamint egy 4,5 nm-es gardób szoba és egy kamra.
Ablakait már műanyagra cserélték, és az ajtót is. Kívülről 5 cm-es Dryvit szigeteléssel is ellátták. A tetőn található egy napkollektor is, amivel az év nagy részében biztosítva van a meleg víz a bojlerban.
Fűtésről gázkonvektor gondoskodik, valamint egy cserép kályha is, ezenkívül még egy klíma a hűtésről gondoskodik.

A udvarban 2 tároló is található, az egyik egy 10 nm-es épület, amit szigeteléssel is elláttak.

Az udvarba autó beállási lehetőség nincs.

A Rákos út a közelben található, ahol számos üzlet és a szakorvosi rendelő is megtalálható, valamint az 5-ös busz is amivel gyorsan be tud érni a belvárosba.




Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Rákospalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631413


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631413

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, rákospalotai házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 228 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 636 232 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádi Csaba referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631413. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Rákospalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.