star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 114 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 490 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 114 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 490 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 114m²


Ár:

105 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
4
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Új Építésű Ikerház Budapest XV. Kerületében
Kiváló lehetőség családok számára!
Budapest XV. kerületében, csendes, családi házas övezetben eladó egy új építésű, belső kétszintes ikerház. Amit most kínálok, 114 nm-es, tágas amerikai konyhás nappalival és további 3 szobával, a felső szinten erkéllyel, míg az alsó szinten egy 16 nm-es terasszal, gépkocsi beállóval, a 490 nm-es telekterület felével rendelkező ingatlan. A kertben bőven van hely a pihenésre vagy akár egy kis kertészkedésre is.
A kivitelezés jelenleg is folyamatban van, a kulcsrakész átadásra 2024. május végén kerül sor.
Az ingatlan összközműves, és számos korszerű, energiatakarékos megoldással büszkélkedhet.
Az épület alapozása vasbeton sávalap, a lábazat Xps hőszigeteléssel ellátott, és Porotherm N+F falazattal készül. Fokozott légzárású, hőszigetelt üvegezésű nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A víz felmelegítését és a padlófűtést egy kondenzációs gázkazán biztosítja, így télen sem kell fázniuk az új lakóknak.
A belső terekben minőségi burkolatok kerülnek elhelyezésre. A hidegburkolatú helyiségekben kerámia/gres lap burkolatot, míg az egyéb helyiségekben laminált vagy vinyl padlót fektetnek le.
Amennyiben időben jelentkezik, lehetősége nyílik saját ízlésének és elképzelésének megfelelő burkolatok kiválasztására.
A környék csendes, ugyanakkor minden szükséges létesítmény könnyen elérhető: iskolák, óvodák, szakorvosi rendelő, hivatalok, gyorséttermek, játszótér, valamint Penny és Aldi szupermarketek. Több buszjárat is könnyen elérhető, így a közlekedés sem okozhat gondot.
Ön korszerű, hasonló paraméterekkel rendelkező, jól felszerelt otthonra vágyik? Keressen mielőbb! Várom hívását

A környékről:

Családi házas környék


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Rákospalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629381


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629381

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Rákospalota) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 490 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa padlófűtés. Az ikerház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 921 053 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Erika referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.