star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 134 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 574 m²

    telek

Vételár:

94,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 134 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 574 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 134m²


Ár:

94 990 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Befektetésre, Összeköltözőknek, Vállalkozásnak Kiváló Adottságokkal Rendelkező Ingatlan!

Megvételre ajánlok Rákosszentmihályon egy 574 m2.es telken lévő, két különálló lakóépülettel, műhellyel, raktárakkal, telephely engedéllyel rendelkező ingatlant. A lakóépületek folyamatosan karbantartottak. Az ingatlan területén jelenleg is van működő vállalkozás.
A főépület 102 m2-es, földszintes, két szoba hallos, „DNy-i fekvésű”, világos konyhával, nagy étkezővel és két fürdőszobával rendelkezik. A karbantartások során az elektromos hálózat felújítása, fűtés korszerűsítésekor kondenzációs kombi cirkó gázkazán beépítésére került sor, valamint a nyílászárókat hőszigeteltekre cserélték. Az épület 10 cm-es külső hőszigetelésű. A kisebb ház, amely egy jelenleg gardrób szobának használt helyiséggel csatlakozik a főépülethez 32 nm-es, szintén jó állapotú garzonlakás, egy szoba, konyha, fürdőszoba, valamint egy szélfogóból áll. Az elhelyezkedést tekintve kiváló közlekedéssel, infrastruktúrával rendelkezik. Amennyiben további kérdés merül fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal.

A környékről:

Családi házas és kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó ingatlanok


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Csömöri út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6499182


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6499182

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Csömöri út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 574 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 94,99 millió Ft, négyzetméter ára 708 881 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Puruczki István referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6499182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.