star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 158 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 518 m²

    telek

Vételár:

103 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 158 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 518 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 158m²


Ár:

103 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1972
Szintek
2
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Ideális Otthon Az Egész Családnak!
2 Külön Bejáratú, Nagy Lakás.

Kiváló Elhelyezkedésű, családiházas, kertvárosi környezetben, XVI központi részén, Árpádföldön, 158 nm-es, 2 külön bejáratú lakást magába foglaló, alápincézett, részben felújítandó, Tehermentes, 3 szintes, Két Generációs, 4 szobás családi "Kocka" házat kínálok megvételre. Délkeleti tájolása miatt napfényes, Világos.

Alkalmas családoknak, összeköltözőknek, akik biztonságos, kertes környezetben, mégis központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Az ingatlan szuterén szinten kialakítható Kereskedelmi Tevékenységere alkalmas helyiségei, vagy harmadik külön bejáratú lakás kialakítása miatt kiváló lehetőség.

A 2 lakószintes családiházban, felső emelethez kapcsolódik a belső lépcsőház. A 2 szinten összesen 4 szoba, ebből 2 Loggiás, 2 étkezős nagy ablakos konyha, 2 kamra, 2 fürdőszoba, 3 wc kis előtér és egy hall kapott helyet. A fürdőszobák káddal kialakítottak.

A szobák és a hall jó állapotú eredeti Parketta burkolatúak, a többi helyiségben mozaik mintás tört kő. Fürdőszoba csempézett. A nyílászárókat több helyiségben néhány éve cserélték Műanyag, Dupla Üvegesre, a többi fa anyagú eredeti, mint a beltéri ajtók, felújítást, mázolást igényelnek. Új biztonsági műanyag bejárati ajtók. Betonfödém. A felújított, szigetelt lapostetőn bitumenes lemezfedés, mely pár éve újított.

A szuterén szinten korábban kereskedelmi egység működött 102 nm-es területen. Kereskedelmi tevékenységre továbbra is alkalmas, vagy lakássá alakítható.
A fűtést az egész házban gázkazán biztosítja, a melegvizet villanybojlerek.
Az ingatlan összességében Jól Karbantartott, jó állapotú, részenként felújítandó.

A telek területe 518 nm, a szabadon álló ház előkertes, benne örökzöldek, Gyümölcsfák. A kapun belül 2 autó beállási lehetőségek, melyből az egyik fedett, a ház körül szőlő, ribizli és további növényzet. A telek területén egy használaton kívüli épített medence, grillezőhely, kerti zuhany, 2 db egyenkén 20 nm-es tároló. Az egyik önállóan áll a másik a házhoz épített, alatta 9 nm-es borospince.

Az ingatlan tehermentes. 3 hónapon belül költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Családi házas, kertvárosias környezet. A parkolás a ház előtt és a kert kapun belüli részén is lehetséges.

A közelben óvoda, iskola, játszótér, élelmiszer bolt, gyógyszertár, cukrászda, étterem valamint több kereskedelmi és szolgáltató egység. Pár percnyi autóútra bevásárlóközpont.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Szlovák út közeli utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657048


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657048

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Szlovák út közeli utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m², míg a hozzá tartozó teleké 518 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 103 millió Ft, négyzetméter ára 651 899 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657048. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.