star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Liptáktelep

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Liptáktelep

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Liptáktelep

  • 50m²


Ár:

27 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

XVIII. LIPTÁK TELEPEN KÍNÁLUNK EGY FELÚJÍTANDÓ HÁZRÉSZ SAJÁT TELEKKEL!

A kerület XIX. kerülethez közel eső részén eladó egy 50 nm-es egy szoba összkomfortos házrész, mely utcafrontról teljesen szeparált. Az elrendezése: előszoba, innen a konyha, a konyhából nyílik a szoba, mely az utcafront fele néz, innen bejáratos a fürdőszoba és ebből nyílik a kamra.
A ház a 40-es években épült, téglaépület, cserépfedéssel. A ház belső-külső felújítást igényel. A szoba ablaka ki lett cserélve, új műanyag ablakra.
A házban még két lakás található, szintén szeparáltan egymástól.

A telekterület 672 nm-es, ebből kb. 250 nm tartozik a házrézhez, a telek hátsó részében melléképülettel, ami helyére garázs építhető.

IÁ: 27 M Ft

Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!

Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni.

Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére!

TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Liptáktelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6610822


+36 20

Ingatlannet kód: NET6610822


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, liptáktelepi házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A házrészről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 540 000 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrincz Ingatlan referens a Posch Ágnes irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610822. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Liptáktelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.