star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

23,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 47m²


Ár:

23 990 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

PESTERZSÉBET CSENDES, KERTVÁROSI UTCÁJÁBAN, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ TÉGLALAKÁS

Az ingatlan egy osztatlan közös tulajdonú telken lévő, rendezett 4 lakásos házban található.

A konyha mellett elhelyezkedő félszoba alapterülete egy fal áthelyezésével nagyobbítható.

A lakáshoz tartozik 1 db zárható, 4 nm nagyságú tároló, egy közös használatú tároló, valamint a lakásból megközelíthető 4 nm-es pince.

A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. (kisboltok, Lidl, Tátra téri piac, orvosi rendelő, lottózó, dohánybolt, stb.)

Közlekedés szempontjából frekventált helyen található, az 52 jelzésű villamossal, a 66, 123, 123A és 66 jelzésű buszokkal a Határ úti metró 10 perc alatt megközelíthető, az 51 jelzésű villamossal a Ferenc körút 25 perc alatt elérhető.

Parkolás az utcában ingyenes.

Az ingatlan tehermentes és a tulajdoni viszonyai rendezettek.

Vevőink számára a közvetítés díjmentes!

Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6601693


+36 50

Ingatlannet kód: NET6601693


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Pacsirtatelep) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 23,99 millió Ft, négyzetméter ára 510 426 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601693. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.