star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 78m²


Ár:

88 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Referens: R.R./101142
Eladó Budapest XXI. kerületében erdőalján, egy nagyszerű lakóingatlan!

Az 540 nm-es telken egy negyvenes évek végén épült, felerészben alápincézett, 78 nm-es családi ház, egy, 21 nm-es lakásként szolgáló összkomfortos melléképület, garázs és saletli helyezkedik el. A családi ház téglából épült, s az elmúlt 10 évben folyamatosan gépészeti és esztétikai felújításon esett át. Az épület 10 cm-es szigetelést, a tető új cserepes lemez borítást kapott, a nyílászárókat redőnnyel szerelt hő és hangszigetelt műanyagra cserélték. A szobákat parkettával burkolták, a többi helyiséget járólappal. Van külön WC és van a fürdőszobában is! A hálószobából gardrób nyílik, sok a praktikus és esztétikus jól pakolható beépített bútor!
A konyha+fürdőszoba wc + szoba elosztású, klímázott, műanyag ablakos melléképület vályog falazatú, hagyományos cserépfedésű, alsó nedvesség elleni szigetelést kapott, s kapcsolódik hozzá egy 10 nm-es tároló is.
Az udvaron fúrt kútról táplált locsolórendszer működik. A keletkező csapadékvíz szikkasztóba van elvezetve. Az útról a garázsba, új térkövezett felületen lehet lehajtani. A közüzemi fogyasztásokat saját fogyasztásmérők mérik, de a melléképület fogyasztásai külön is mérhetők A fűtés és a meleg víz, a pincében elhelyezett, kondenzációs gázkazánról biztosított, s van melegvíz tároló is!Mindkét épület klímázott!

Jöjjön el, s tegyen ajánlatot!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Erdőalja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655564


Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655564

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdőaljai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 1 128 205 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Roland referens a Bp. XI. kerület Kondorósi út 7. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655564. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdőalja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.