star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Királyerdő

  • 47 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 241 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Királyerdő

  • 47 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 241 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Királyerdő

  • 47m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

A beltér:

A Tamariska domb közvetlen szomszédságában, magasan fekvő telken, teljesen felújított, korszerű déli fekvésű ikerház eladó.

A kis csendes, aszfaltos mellékutca egyirányú, csak az ott lakók járnak el, a házak és a kertek rendezettek.

A ház eredetileg a 70es években épült, amely teljes körűen felújításra került: a víz- és villanyhálózat, a csatornarendszer, a prémium burkolatok, a szaniterek, modern nagy nyílászárók kerültek beépítésre. A homlokzaton 6 cm szigetelés található nemesvakolattal ellátva. A tető cserepes, szükség szerint került javításra. A házhoz 18 nm2 terasz került kiépítésre.

A fűtést két nagy teljesítményű, felső kategóriás hőszivattyús klíma (szoba, előtér) biztosítja így a rezsiköltség rendkívül kedvező. (A fűtés kevesebb, mint 10.000 forint a téli hónapokban.)

A meleg vizet villanybojler biztosítja.

Az előtérben gardrób, akár dolgozó, akár étkező kialakítható, mely a kert felé, a teraszra nyíló konyhával folytatódik. A konyhabútor és a hozzá kapcsolódó gépészetet az ár tartalmazza. A szoba parkettás, jól bútorozható. A fürdőszoba tágas és világos kádas, mosógép kiállással. A wc önálló helységben található.

A kert termőfölddel borított, teljesen lekerített. Az udvarra több autóval is be lehet állni, és úgy is bőséges zöld felület marad még kikapcsolódásra, kertészkedésre.

Az ingatlan tulajdonviszonya rendezett, tehermentes, ügyvédileg megosztott, külön mérőórákkal és közművekkel ellátott.

A buszmegálló, mellyel 6 perc alatt a HÉV-hez juthatunk el, a háztól 100 méterre található. A kis Duna partját pedig 10 perc alatt érhetjük el.

A közelben óvoda, cukrászda, pékség, dohánybolt kényelmes sétatávolságban.

Az ingatlan azonnal költözhető.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Királyerdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619755


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619755


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, királerdei ikerház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 241 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 061 702 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619755. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Királyerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.