star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 321 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 321 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 321m²


Ár:

299 000 000 Ft

Szintek
4
Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

XXII. kerületben, BUDAFOK RÓZSAVÖLGYBEN, kertvárosi és csendes utcában, hosszútávra kiadó egy bútorozott és teljesen gépesített, 321 nm-es, nappali + 6 szobás, 3 fürdőszobás, dupla garázsos családi ház. A ház egy 800 nm-es, déli fekvésű, gondozott kertű telken található.

A legalsó szinten egy külön bejáratú egyszobás lakrész lett kialakítva, valamint itt kap helyet a dupla garázs, a tárolóhelyiségek és a kondenzációs kazán.
A földszinten tágas nappali és a teljesen gépesített konyha található, valamint egy nagy méretű terasz.
Az emeleten 3 hálószoba, fürdő és gardrób került kialakításra.
A tetőtérben 2 szoba és egy fürdő kapott helyett. A fitnesz szobában egyedi építésű infra szauna is található.
Az egyes helyiségek pontos méretei az alaprajzon találhatóak.
A folyamatosan karbantartott ház a nyolcvanas években épült, hőszigetelt, redőnyös, szúnyoghálós nyílászárókkal szerelt, klimatizált és riasztóval is rendelkezik. Energetikai besorolása CC (korszerű).
A kertben található egy faház, kerti grillező, egy gépkocsibeálló, kiépítésre került az automata, esőérzékelő öntözőrendszer. A bejárati- és garázs kapu automata működésű.

Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577720


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577720

Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 321 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 931 464 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.