star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 259 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 259 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 104m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Budapest XXIII.-ik kerületében Soroksár-Felsőn eladó egy ikerházi felújított lakás. Az ingatlan nettó 104 m2-es + 15m2 fedett terasz, és 34m2 pince rész. Falazata B30-as tégla 12cm-es szigeteléssel. A tetőt pala fedi. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, használati megosztási szerződéssel rendelkezik.
A földszinten előszoba, nappali, konyha-étkező, (a konyhában az újonnan beépített IKEA konyhabútor a vételár részét képezi). Egy külön WC kézmosóval, egy kamra ami most háztartási helységként funkciónál. A konyhából nyílik még a garázs és pince lejáró is.
Az emeleten két tágas hálószoba és egy kádas fürdőszoba, WC-vel található. Az egyik hálószobában tolóajtós beépített szekrény került kialakításra, melyhez tartozik 2db éjjeliszekrény, valamint egy komód is, melyek szintén a vételár részét képezik. A pince részen található a kazánház, valamint a garázs is. A ház fűtése WOLF kondenzációs kombi gázcirkóval megoldott, napkollektoros rásegítéssel, Puffertartállyal, emeleteként termosztáttal. Nyílászárók műanyag, redőnnyel-szúnyoghálóval. Az alsó és felső szinten 1-1db 3,5kW Gree klíma lett felszerelve. A ház biztonságáról DSC riasztórendszer, valamint az udvaron Hikvision kamera rendszer gondoskodik Az ingatlanra motoros tolókapun keresztül tudunk behajtani, két gépjármű részére kialakított térkövezett parkoló rész lett kialakítva. A parkosított és füvesített részeken automata öntözőrendszer került kiépítésre. Csendes, nyugodt kertvárosi környezetben épült ház, jó szomszédokkal. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási szerződéssel rendelkezik. A közlekedés jó, HÉV és Busz megálló a közelben.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6193301


+36 70

Ingatlannet kód: NET6193301


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 259 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Az ikerház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 768 269 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6193301. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.