star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 42 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 3 676 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 42 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 3 676 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 42m²


Ár:

14 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy gyönyörű panorámával rendelkező, jó állapotú házikót a csácsi hegyen. Az ingatlan zártkert, de a kivonása megtörtént, nem kifüggesztendő, azonnal költözhető.
A ház egy tágasabb szobával illetve egy terasszal rendelkezik a felső szinten, az alsó szinten egy wc-kézmosó és egy konyha-étkező lett kialakítva, de a telek méretéből adódóan akár tovább bővíthető egy fürdőszobával, szobával is, amennyiben az új tulajdonosnak szüksége lenne rá.
A ház téglából épült, fa födémes, kocka palás, jó állapotú, alápincézett, rendezett tulajdoni viszonyokkal.

Az ingatlan két helyrajzi számon található, összesen 3676 négyzetméteres telken. A területen számos termő gyümölcsfát találhatunk gondozott sorokban, pár sor szőlőt és kisebb erdős részt is meghagytak a jelenlegi tulajdonosok.
A ház aszfaltos úton megközelíthető, a közművek közül bent van az elektromos áram valamint a víz, szennyvízcsatorna illetve gázközmű jelenleg még nem elérhető az utcában.
Szennyvíz tárolásához derítőt készítettek, az esővizet ciszterna tárolja.

A terület széles, nem "nadrágszíj telek", a szomszédság és a környezet rendezett, biztonságos. Ajánlom az ingatlant akár kertészkedni szeretők számára hétvégi háznak, de természetesen lakhatási célra is.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Közlekedő
6m²
Konyha
12m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652700


+36 70

Ingatlannet kód: NET6652700


Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 676 m². További jellemzői: az építés éve 1985. A családi ház ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 354 762 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gérusz Judit referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.