star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalakomár

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Zalakomár

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Eladó ház Zalakomár

  • 75m²


Ár:

35 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Teljes mértékben felújított, azonnal birtokba vehető klasszikus vonásokkal bíró családi ház Zalakaros méltán híres fürdőjétől mindössze 3 km-re!

Eladóvá vált ez a múlt századi építésű, 75 m2 - es, teljeskörű felújításon átesett családi ház egy 1600 m2 - es területen Zalakomár nyugodt, csendes részén!

Az otthon a képeken látható új, még sosem használt, teljes bútorzattal kerül eladásra, ezt már a vételár tartalmazza! (Kivételt képez a kék fotel!)

A polgári ingatlan korszerűsítése során a legfőbb szempontok egyike az épület homlokzati elemeinek értékmentése és pótlása, valamint külső megjelenésének megőrzése volt!

A családi ház kiváló elosztásából adódóan rendelkezésünkre áll egy tágas konyha - étkező, egy 25 m2 nagyságú nappali, mely 3 ablakkal rendelkezik, így nemcsak hangulatos életteret biztosít, de az állandó benapozottsága is garantált. Használhatunk további egy, külön bejáratú hálót, melyhez egy gardróbszoba is tartozik, valamint egy épített zuhanyzóval ellátott fürdőt.

Az épület és területe minden porcikája megújult⤵️

- Cserélve és renoválva lett az utcafronti és az oldalfronti kerítés mellyel egyidőben az első kapu motoros vezérlésre történő előkészítése, valamint az első udvarrész térkövezése is megvalósult

- Megtörtént az ingatlan " újraközművesítése", hiszen a csatlakozási pontoktól egészen a belső terekig új csövezés került kialakításra a szennyvìz, víz, áram és gáz tekintetében is

- Új aljzatszigetelést kapott a családi ház

- Elkészült a tető héjazatának lemosása, valamint az ereszcsatornák cseréje

- Új házközponti fűtés épült ki gázkazán formájában, padlófűtés és lapradiátor hőleadókkal

- Korszerű fa hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre külső és belső párkányokkal

- A konyhába új mosogatógép, sütő és tűzhely került beépítésre, emellett a fürdő szaniterei, helyiségek burkolatai is magas kvalitásban újultak meg

- Megvalósult a helyiségek falainak kartonozása, állmenyezetek kialakítása és azoknak a szigetelése is

- Kiépítésre került az ingatlan távfelügyelettel összekapcsolt riasztórendszere

- A kelet - nyugat tájolású családi ház tetőszerkezet jó állapotnak örvend, hiszen a szükséges felújítások ott is megtörténtek.

Szerves részét képezi az ingatlannak egy fedett tároló és egy nyári konyha.

A terület optimális méretű, 1600 m2, hiszen kellően nagy az ingatlan esetleges bővítéshez, gyümölcsfák meglétéhez, ugyanakkor leendő tulajdonosának nem szükséges egész napokat fűnyírással tölteni.

Az udvar rész teljesen körbe kerített, hátsó része azonban nem, melyen jelenleg kukorica található.

Kiknek ajánlom?

- Akik azonnal birtokba vehető és költözhető ingatlant keresnek
- Akiknek fontos szempont az ingatlan már felújított állapota és így semmi szükség időt, pénzt és energiát fordítani a korszerűsítésre
- Akik előnyben részesítik a bútorozott állapotot, hiszen a vételár már tartalmazza az igényes, új állapotú bútorokat!
- Akik nem nagyvárosban, azonban egy kellően ellátott településen szeretnéne élni!

Irányára: 39.900.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357742


Elhelyezkedés

Zalakomár, Csendes része


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573837


Az általad megtekintett eladó zalakomári (Csendes része) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 478 667 Ft, ami a zalakomári átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth-Ragó Anita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakomár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.