star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalalövő

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 123 m²

    telek

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó ház Zalalövő

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 123 m² telek

  • Eladó ház Zalalövő

  • 100m²


Ár:

23 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

!! Az Őrség kapujában gazdálkodásra ( ló, szarvasmarha, juhok stb. tartására ) alkalmas, nagy területtel rendelkező, jó állapotú családi ház vált eladóvá !!

A teljesen sík, 3123 m2-es terület mezőgazdasági tevékenységre ( a föld minősége kiváló ) vagy állatok tartására is alkalmas.
A telek végében egy pince található, valamint egy pajta épület is rendelkezésre áll.
A gazdálkodást és az állattartást is nagy mértékben megkönnyíti a területen lévő ásott kút.

Az előkerttel rendelkező, jó állapotú családi ház 3 szobával rendelkezik.

A házba belépve egy szélfogó fogad bennünket, ahol egy ajtón át az ebédlőbe érkezünk, innen nyílik kettő nagyméretű szoba (15 és 21 m2). Az ebédlőből jobbra haladva találjuk a zuhanykabinnal felszerelt fürdőszobát, ami új burkolatot és új szanitereket kapott. Tovább haladva találjuk a 3. szobát, innen nyílik a konyha és a spejz.
A konyhából egy ajtón át vezet az út a házban található garázshoz.

A családi ház melegét gondosan megépített cserépkályhák biztosítják, melegvizét villanybojler adja.

A statikailag jó állapotú, tégla falazatú, strukatúros födémmel és beton aljzattal rendelkező házon a cserép héjazatú tetőt 8 éve újították fel, a ház nyílászárói fából vannak.

A 3123 m2-es, szépen karbantartott udvaron pázsit és néhány gyümölcsfa, bokor található.

Az ingatlanhoz melléképületek, ólak is tartoznak.

A településen Falusi CSOK és CSOK Plusz is elérhető!

A jó állapotú ingatlan Zalalövő egy csendes városrészében található, a megyeszékhely, Zalaegerszeg alig 20 km.

Elérhető Általános Iskola, Óvoda, Orvosi Rendelő, Mentőállomás, Pékségek, különböző élelmiszer és ruházati Boltok, ezáltal minden amire szükség van könnyen elérhető a településen.

Kikapcsolódásra lehetőséget ad a Zalalövőn található Borosán-Völgy, illetve ott találhatjuk a Borostyán Tavat is.

Az Őrség jó programokat, fesztiválokat, kirándulási lehetőséget kínál , pl. a Vadása-tónál, ahol vannak vendéglátó egységek, gyermek játszóterek stb.

A szlovén és az osztrák határ közelsége vonzóvá teszi a települést.

Használja ki a CSOK által nyújtott lehetőségeket, hogy kedvezőbb feltételekkel tudja megvásárolni az ingatlant!

Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Ne feledje, Irodánk ingyenes hitel-tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja ügyfeleit! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 350780


Elhelyezkedés

Zalalövő, Zalalövő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644938


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644938

Az általad megtekintett eladó zalalövői (Zalalövő) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 123 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 239 000 Ft, ami a zalalövői átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644938. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalalövő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.