star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaszentgrót

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Zalaszentgrót

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Zalaszentgrót

  • 140m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1963
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaszentgróton eladásra kínálok egy 960 nm-es telken fekvő, akár három gyermekes család igényeit is teljes mértékben kielégítő családi házat. Az ingatlan 1963-as években épült, tégla falazatú. A családi ház nettó alapterülete 140 m2, amely a nappali mellett 3 hálószobát, egy fürdőszobát, kettő illemhelyiséget, egy konyhát, 2 előszobát, tárolót, közlekedő helyiségeket foglal magába.Az ingatlan betonfödémes, sátortetős, cserép héjazatú, jó állapotú. A ház legtöbb ablaka fa szerkezetű, jó állapotú. A téli hideg hónapokban a kellemes hőmérsékletről gázcirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A ház szerkezetileg és statikailag jó állapotban van, belsejét tekintve tágas terekkel rendelkezik, lakható állapotú, de igény szerint felújítandó. A telek rendezett, füvesített, díszfák, gyümölcsfák és bokrok díszítik. A telek hátsó részén helyet kapott egy 20 nm-es elektromos ajtóval ellátott zárt garázs, és egy 15nm-es tároló, valamint 2 melléképület. Az udvaron található üvegház és egy kerti kemence, ami igazán jó hangulatot varázsol az ott élők számára, lehetőséget adva akár baráti és családi összejövetelekre. A telek locsolásáról fúrt kút gondoskodik, ezzel csökkentve az esetleges vízszámlát. A ház Zalaszentgrót központjában található, kellemes szomszédi környezetben. Iskola, óvoda és minden fontos intézmény, bevásárló lehetőség könnyen elérhető pár perces sétával. A ház 2 bejárattal rendelkezik, így akár az első rész vállalkozás kialakítására is alkalmas. Zalaszentgrót a Zala-völgyében, szép természeti környezetben elhelyezkedő város. 30 km-es távolságra van Zalaegerszeg, Keszthely. Dinamikusan fejlődik, ipari, élelmiszeripari vállalkozások adnak munkahelyeket. Oktatás, kulturális élet magas színvonalú. Sportolásra is van lehetőség, nagyon kedvelt a termálfürdő.Nincs elég önereje a vásárláshoz? Ne csüggedjen, cégünk díjmentes ügyintézéssel segíti az önök vásárlást, banksemleges hitelügyintézőnkkel. CSOK, CSOK-hitel, Babaváró, jelzáloghitelben is tudunk segíteni.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívásukat a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Zalaszentgrót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545424


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545424

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalaszentgróti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 285 000 Ft, ami a zalaszentgróti átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545424. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentgrót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.