star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalatárnok

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 244 m²

    telek

Vételár:

8,7 millió Ft

Eladó ház Zalatárnok

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 244 m² telek

  • Eladó ház Zalatárnok

  • 70m²


Ár:

8 700 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

Zalatárnok külterületén szomszédmentes, gazdálkodásra alkalmas terület házzal ELADÓ!

Az 5244 nm-es területen fekvő vegyesfalazatú ház Zalatárnok és Vakola között helyezkedik el a 75 főút mellett. A telek nagysága miatt alkalmas lehet gazdálkodásra. Az erősen felújítandó vagy bontandó ház udvarában fúrt kút és melléképületek vannak. Buszmegálló az ingatlan mellett közvetlenül található.

Zalatárnok a Göcsej déli részén helyezkedik el. A településen áthalad a 75-ös főút, amely Lenti és a Balaton környékének összeköttetését biztosítja, valamint innen indul Zalaegerszeg irányába (Gellénházáig) a 7402-es út és itt ér véget a Gutorföldétől induló 7545-ös út.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
10m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Zalatárnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465788


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465788

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó zalatárnoki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 244 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 8,7 millió Ft, négyzetméter ára 124 286 Ft. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465788. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalatárnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.