star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zsámbék

  • 253 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 570 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Zsámbék

  • 253 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 570 m² telek

  • Eladó ház Zsámbék

  • 253m²


Ár:

149 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1984
Szobák száma
6
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Zsámbékon eladó ez a 3 generációs, szuper beosztású ház, ami egy 570 nm-es telken található.

A ház alapja kb 100 nm szintenként ( 8,7 m X 11, 7 m) , benne 3 szinten, 3 lakrész lett kialakítva, mindhárom lakás más hangulatú.
FÖLDSZINT
A földszinti, kb 89 nm-es, központi lakáshoz pár lépcsőn jutunk fel a kertből. Itt egy nappali, egy tágas konyha-étkező, kamra, egy kádas fürdőszoba, külön WC és egy kisebb hálószoba lett kialakítva. A lakásból két irányban is nyílik terasz. A kert felőli terasz egy részét beépítették, ott egy SZAUNA és egy zuhanyzó ad lehetőséget a pihenésre.
EMELET
Erről a szintről belső és külső lépcsőn is megközelíthető a felső, fiatalos kb 83 nm-es lakrész. Bár ez a tetőtér, belmagassága, kialakítása miatt tágas érzetű. Itt egy kis étkező, kádas fürdőszoba, egy különleges kialakítású konyha és 2 hatalmas szoba található. Ezen a szinten szintén 2 terasz található, terasz nyílik a hangulatos külső lépcső irányába, a kert felé és az egyik szobából az utca irányába.
ALSÓ SZINT
A legalsó, félig szuterén rész teljesen külön , az utca irányából, egy fedett teraszon keresztül közelíthető meg. Itt korábban üzlet volt, a tulajdonosok azonban itt is egy modern kis lakrészt, (irodát, vagy rendelőt) alakítottak ki, egy nagy nappalival-konyhával, egy szobával, és egy fürdőszobával. Ez a lakrész 48 nm-es. Az ház alsó szintje meg lett osztva, a másik ( kb. 31 nm -es ) felében található a kert felől megközelíthető kazánház és az egykori hűtőkamra, mely ma is működőképes. A kazánházban van a gázkazán, a vegyes tüzelésű kazán, a melegvíz tartályok , valamint a vízlágyító berendezés is.
A ház riasztóval felszerelt, ipari áram is van (380 V).

A tagolt és átgondolt kialakítású kertjében minden megtalálható, amire csak szüksége lehet a tulajdonosának... Csodás kis tó fekszik a ház előtt, ezt szegélyezi másik oldalról a szaletli, a gyönyörű épített kemencékkel, van gyermek paradicsom és a gépkocsi számára egy különálló garázs is. A kert szépen gondozott, benne fúrt kút is található. Hátsó részében egy korábbi időszak hagyatéka látható- régi ólak, állatok részére elzárt terület, de egy ma is jól működő füstölő is megbújik az épületek között.

Ez a ház nagyon szerethető otthona lehet nagycsaládnak, összeköltözőknek, össze-de mégis külön tervezőknek, otthonról dolgozóknak és annak is, aki az alsó szinten vállalkozást, rendelőt, irodát szeretne működtetni, vagy esetleg ki szeretné adni, a központban, a zsámbéki Tündérkert óvoda közelében.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
4m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
12m²
Terasz
10m²
Terasz
5m²
Közlekedő
2m²
étkező
7m²
Fürdőszoba
5.6m²
Konyha
16m²
Szoba
25m²
Szoba
23.5m²
Terasz
5m²
Terasz
21m²
Közlekedő
5.8m²
Szoba
9.2m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
4.7m²
Kamra
4m²
Konyha
22m²
Nappali
34m²

Elhelyezkedés

Zsámbék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654725


+36 70

Ingatlannet kód: NET6654725

Az általad megtekintett eladó zsámbéki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 253 m², míg a hozzá tartozó teleké 570 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 592 490 Ft, ami a zsámbéki átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Bódy Ágnes Eszter referens az OC Irodák Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsámbék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.