star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zsámbok

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 090 m²

    telek

Vételár:

74,99 millió Ft

Eladó ház Zsámbok

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 090 m² telek

  • Eladó ház Zsámbok

  • 150m²


Ár:

74 990 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

AKÁR 2 GENERÁCIÓ SZÁMÁRA ALKALMAS!

Megvételre kínálok Zsámbok zöldövezeti részén, 2090 nm-es telken, délnyugati fekvésű, tégla falazatú, 150,57 nm, bruttó 326,06 nm, 4 szobás, kertkapcsolatos, 2 generációs, hatalmas családi házat.

Az ingatlan 2019 és 2022 között felújításon esett át, melynek keretében az alábbiak lettek elvégezve:
- külső szigetelés 12 cm-es Nikecell és Dryvit rendszerrel
- homlokzatok színezése
- fali és padlóburkolatok cseréje
- belső átépítés és festés

Az épület tetőtere beépíthető, így téve 3 szintessé a a házat. A hozzáépített kis épület 63,08 nm-en kínál 2. lakrészt, ezáltal emeli az ingatlant 2 generációs szintre. Tartozik hozzá továbbá egy 20 nm-es pince, 60 nm-es műhely és tároló, valamint egy 31,53 nm-es garázs és ásott kút.

A biztonságról riasztó, a kényelemről távirányítós kapu és garázskapu, az otthon melegéről pedig kombicirkó és vegyestüzelésű kazán gondoskodik.

A szomszédok barátságosak, kedvesek.

Infrastruktúrája kiváló, 5-8 perc sétára óvoda, iskola, gyógyszertár és orvosi rendelők, polgármesteri hivatal, boltok, 2 perce sétára pedig buszmegálló található.

Hatvan-Gödöllő-Budapest városok közelsége miatt, kiváló adottságokkal rendelkezik munkahelyek tekintetében.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357930


Elhelyezkedés

Zsámbok, Zöldövezeti részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6564582


+36 20

Ingatlannet kód: NET6564582

Az általad megtekintett eladó zsámboki (Zöldövezeti részén) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 090 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 74,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 933 Ft, ami a zsámboki átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564582. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsámbok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.