star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zsámbok

  • 274 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 676 m²

    telek

Vételár:

58,2 millió Ft

Eladó ház Zsámbok

  • 274 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 676 m² telek

  • Eladó ház Zsámbok

  • 274m²


Ár:

58 200 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Sürgősen eladó Pest vármegyében, Zsámbok községben,Hatvantól 25 km-re, Budapesttől 50 km-re egy 1676nm-es telken lévő 274,7 nm lakóterületű családi ház! Az ingatlan tégla építésű, kialakításra került benne, előszoba,4 szoba,nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, mellékhelyiség, 5 terasz, kamra és egy szuterén rész; ahol jelenleg a kazán található és a mosókonyha! Az ingatlannak 1 bejárata van, és tartozik hozzá egy fedett terasz! A nyílászárók teljesen újak mind az ablakok mind a bejárati ajtó, valamint a belső ajtók is részben cserélve lettek! Az otthon melegéről vegyestüzelésű kazán gondoskodik egyenlőre, de a napelem rendszer kiépítése folyamatban van ami biztosítja az ingatlan felfűtését, melegvíz ellátását és a villamos energiát így az új tulajdonosnak lényegében csak a vízfogyasztást kell majd fizetnie! A napelemrendszer kiépítése külön megegyezés kérdése! Az ingatlan összkomfortos, víz, gáz, villany, csatorna a tároló helyiségekben pedig áram és némelyikben víz is van! A teljes ház felújításon esett át mint az a képeken is látszik! A villanyvezetékek is áthúzásra kerültek és a vízvezeték cseréje is megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik több melléképület (szerszámos, padlásfeljáró, külön lakrész is kialakítható belőle)! A melléképületen felül található még egy zárt garázs és egy fedett kocsibeálló is az udvaron. Az udvarban gyűrűs kút áll rendelkezésre amely értéknővelő . A telek tisztán tartott és előkerttel is rendelkezik.Jól megközelíthető, központtól 5 perc sétára van! A környéken rengeteg munkalehetőség fellelhető, főként a környező városokban Hatvan és Jászfényszarun gyárakban és az Ipari parkban is. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani. Használt CSOK és a babaváró hitel is felvehető -megfelelő személyi feltételek mellett!
Érdeklődni: 06-70/366-6563


Elhelyezkedés

Zsámbok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577462


Hollóné Ézsiás Krisztina

Hollóné Ézsiás Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577462

Hollóné Ézsiás Krisztina

Hollóné Ézsiás Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zsámboki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 274 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 676 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 58,2 millió Ft, négyzetméter ára 212 409 Ft, ami a zsámboki átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hollóné Ézsiás Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577462. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsámbok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.