star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zsámbok

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 879 m²

    telek

Vételár:

29,1 millió Ft

Eladó ház Zsámbok

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 879 m² telek

  • Eladó ház Zsámbok

  • 105m²


Ár:

29 100 000 Ft

Építés éve
1927
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Pest vármegye, Zsámbok, 105 nm-es családi ház eladó. Az épület vegyes falazatú, az első, vályog rész lassan 100 éves, 1927-ben épült, kiváló állaga mutatja azt, hogy miért esküsznek máig is olyan sokan erre az építési módra, a szerkezet ma is gyönyörű, megkímélt állapotú.

Az öreg házhoz később egy tégla falazatú rész került hozzáépítésre, majd később egy - szintén tégla - melléképület. Az épület lakóház besorolású, de iparengedéllyel rendelkezik, korábban iparcikk-kereskedés volt. A helyiségek is ennek megfelelően kerültek kialakításra, üzlethelyiség és raktár is van, ezek kívülről és a házból is megközelthetők. Hátrébb két lakóegység található, az egyik ebben az épületben, a másik a szintén jó állapotú melléképületben. A főépületben összesen 4 szoba, egy fürdő és egy külön WC található. A 47 nm-es melléképületben két teljes és egy fél szoba van, lakhatásra alkalmas, a víz és a csatorna ugyan nincs bevezetve az épületbe, de az épületig ki van építve, így könnyen alakíthatja az új tulajdonos az igényeinek megfelelően.

A szobák dél-délnyugatra néznek, a nagy ablakoknak köszönhetően jó időben állandó napsütés ragyogja be őket. A fűtésről radiátorok gondoskodnak, melyeket egy gázcirkó lát el. A padlástér beépíthető, az ácsszerkezet erős, száraz, a ház 2006-os felújításakor a tetőszerkezetet is megcsinálták.

Ez a ház volt a település vasboltja így ha Ön üzletet nyitna, az ismertség már adott, csak újra meg kell tölteni élettel ezeket a falakat. Ha a családjának keres otthont, itt nagy, tágas tereket, és két külön bejáratú lakrészt talál, gyönyörű, zöld kerttel, és egy szintén lakható tip-top melléképülettel.

Ez a sokoldalú ház a település közkedvelt utcájában helyezkedik el. A közelben található a központ, posta, üzletek, patika, iskola, ugyanakkor az áthaladó főúttól beljebb van, így a forgalom zaja már nem hallatszik be.

A ház közel 900 négyzetméteres telken helyezkedik el, rajta gyümölcsfák, rózsalugas, amelyek varázslatos vidéki légkört biztosítanak, de a kezelhető méret miatt azoknak is ideális, akik tényleg csak a szabadidő kellemes eltöltésére használnák az udvart.

Ne habozzon megtekinteni ezt a remek családi otthont. Keressen most, és győződjön meg a saját szemével is erről a ritkaságról!

Az ingatlan megvásárlását kedvezményes OTP hiteleinkkel támogatjuk, igényeljen CSOK Pluszt, Babaváró hitelt, vagy lakáshitel termékeinket! Kérem, hívjon bizalommal! Készséggel állok rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Zsámbok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641550


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641550

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zsámboki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 879 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,1 millió Ft, négyzetméter ára 277 143 Ft, ami a zsámboki átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641550. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsámbok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.