star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Csongrád

  • 118 958 m²

    alapterület
  • 118 958 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ipari Csongrád

  • 118 958 m² alapterület
  • 118 958 m² telek

  • Eladó ipari Csongrád

  • 118 958m²


Ár:

130 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegyében, Csongrádtól nyugatra, a város közvetlen határában, betonút mellett 118.958 m2 FEJLESZTÉSI TERÜLET eladó. Földrajzi elhelyezkedését tekintve Csongrád a Dél-Alföld szívében, Budapesttől 145 km, Kecskeméttől 50 km, Szegedtől 60 km, Orosházától 45 km-re fekszik. A terület szárazföldi infrastruktúrája kiváló, az ingatlan a városból kivezető betonút mellett és a várost elkerülő betonúttól 100 méterre van. Az M5 autópályára csatlakozás 22 km megtétele után Kiskunfélegyházánál lehetséges. A csongrádi vasútállomás 2 km, a város központja kb. 3 km. A terület sarkán van a városi villanytelep, víz az utcában. Fekvését tekintve a terület sík, tereptárgyaktól mentes és magasabban fekszik, mint a mellette lévő betonút, nem belvizes. A terület jelenleg mezőgazdasági területként van nyilvántartva, viszont a városvezetés szerint kijelölt Gksz (gazdasági kereskedelmi szolgáltatás) zónába esik, ez lehetővé teszi a zöldmezős beruházást, ipari park kialakítását. A helyi építési szabályzatban a Gksz zónában a beépítés módja: szabadon álló beépítés; legnagyobb megengedett beépítettség 40 %. Mezőgazdasági területként nem eladó. A város közelsége sokrétű felhasználást tesz lehetővé. A terület kiváló lehet: napelempark, gyár, üzem, telephelyek, raktárok, csarnokok kialakítására, kis- és nagykereskedelmi egység létrehozására, és vagy kamionparkoló kialakítására stb. Amennyiben ez a közel 12 hektár terület felkeltette érdeklődését, illetve ha kisebb terület érdekli, hívjon bizalommal, és elmondom a további lehetőségeket!
Kedvező hitelajánlatokkal várjuk jelentkezését, számos konstrukció közül választhat! Érdeklődjön akár személyesen irodáinkban - Csongrád, Fő utca 54. és Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M239200-IN


Elhelyezkedés

Csongrád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6560467


Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6560467

Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 958 m², míg a hozzá tartozó teleké 118 958 m². Az ipari ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 1 093 Ft, ami a csongrádi átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Petkov Gyöngyi Katalin referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560467. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csongrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.