star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Dömsöd

  • 373 m²

    alapterület
  • 2 875 m²

    telek

Vételár:

320 millió Ft

Eladó ipari Dömsöd

  • 373 m² alapterület
  • 2 875 m² telek

  • Eladó ipari Dömsöd

  • 373m²


Ár:

320 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

***DÖMSÖDÖN, Lángtanya területén ELADÓ nagyon rendezett, újszerű IPARI TELEPHELY! ***

Telek méret 2875 nm, külterületi besorolással, hivatalosan Önkormányzatnál Ipari telephelyként funkcionált.

Telek méretei cca: 42 X 68,5 m

2 épület található a telepen, 1 kétszintes iroda épület, mely 1997-ben épült, nagyon jó állapotú. Alsó szinten egy nagyobb iroda szoba, kis konyha, wc+kézmosó és egy tároló. Felső szinten egy nagy iroda szoba, wc, tusoló,FINN SZAUNA!!! Összesen: 101 nm.
A hátsó részen helyezkedik el a kamion befogadására is alkalmas CSARNOK, szerelő műhely, szerelő aknával, személyzeti pihenővel, tusolóval, wc-vel, tárolóhelységekkel, öltözővel. A nagy csarnok mellett, kazánház és raktár helyiség. Összesen: 267 nm, belmagassága: 4,55 m.

A telep bejárati kapujánál egy 5 nm portafülke található, mely kőépület.

A telepen minden közmű megtalálható, víz, gáz, villany és IPARI ÁRAM. INTERNET rendelkezésre áll!
Fűtés a nagy csarnokban radiátor és hőlégfúvó, az irodaépüéetben gázcirkó. A telep egész területe bekamerázott és riasztóval felszerelt.

Korábban a telep fuvarozással foglalkozó cég működtette. Kiváló BEFEKTETÉS raktározással és fuvarozással foglalkozó vállalatoknak, cégeknek!!!!

Részletekkel kapcsolatban keressen bizalommal!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***DÖMSÖDÖN, in the area of ​​Lángtanya, a very tidy, brand-new INDUSTRIAL SITE FOR SALE! ***

Plot 2875 sq.m., classified as an outlying area, officially functioned as an industrial site at the Municipality.

Plot dimensions approx.: 42 X 68.5 m

There are 2 buildings on the site, 1 two-story office building, built in 1997, in very good condition. On the lower level, there is a larger office room, a small kitchen, a toilet and a sink and a storage room. On the upper level, a large office room, toilet, shower, FINNISH SAUNA!!! Total: 101 sqm.
In the rear, there is a HALL that can also accommodate the truck, a workshop with a workshop, a staff rest area, a shower, a toilet, storage rooms, and a dressing room. Next to the great hall, boiler house and storage room. Total: 267 sqm, interior height: 4.55 m.

At the entrance gate of the settlement there is a 5 m2 gatehouse, which is a stone building.

The site has all utilities, water, gas, electricity and INDUSTRIAL POWER. INTERNET is available! Heating in the large hall is a radiator and hot air blower, in the office building a gas heater.The entire area of ​​the farm is covered by cameras and equipped with an alarm.

Previously, the site was operated by a transport company. Excellent INVESTMENT for companies dealing with STORAGE and TRANSPORT!!!!

Feel free to ask for details!!


Elhelyezkedés

Dömsöd, Dunavecsei út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593812


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593812


Az ipari ingatlanról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 373 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 875 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 320 millió Ft, négyzetméter ára 857 909 Ft. Az ingatlant Horváth Nóra referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593812. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.