star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Dorog

  • 329 m²

    alapterület

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ipari Dorog

  • 329 m² alapterület

  • Eladó ipari Dorog

  • 329m²


Ár:

35 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Iroda, Raktár, Műhely, Telephely, Üzlet
Eladásra kínálok ipari ingatlant DOROGON!
Az ingatlan tulajdonosa áfakörös cég, a vételár 35 M Ft+áfa.
Az ingatlan alapterülete 329 m2., amely a következő helyiségekből áll: raktár helyiségek, iroda, közösségi helyiség és tárgyaló.
A dorogi vasútállomás közvetlen közelében található, így nagyon könnyen megközelíthető akár az autóval nem rendelkező dolgozók számára is.
Az 1960-as években épült téglaépület az elmúlt 5 évben több nagy értékű felújításokon esett át:
Az épület dryvit szigetelést kapott és a nyílászárókat is műanyagra cserélték.
A tető teljesen cserélve lett.
A 26 nm-es boltíves kialakítású közösségi helység járólap burkolatot kapott és 3 db mellékhelyiséget helyeztek el benne. Ebben a helyiségben egy kis konyhapultot is kialakítottak, valamint egy mosdót helyeztek el.
Az ingatlanban egy 17 nm-es boltíves tárgyaló helység is helyet kapott melyet parkettával burkoltak. Innen nyílik a 7,5 nm-es járólappal burkolt fürdőszoba, amelyben zuhanyzó és WC található.
A 2 db boltíves 50nm-es raktár mellett egy harmadik 76nm-es raktár és egy 24 nm-es iroda kapott helyet. A nagyobb raktár bejáratát és a másik kettő előtti 48nm-es előteret elektromos kapuval látták el a könnyebb anyagmozgatás érdekében.
Az ingatlan fűtése elektromos cirkó kazánnal történik, melyhez radiátoros hőleadókat telepítettek a helységek hőmérsékletének megfelelő optimalizálása érdekében, továbbá idén került beépítésre egy hűtő fűtő klíma, és elektromos fűtőpanel is, így kedvére variálhatja a külső hőmérséklettől, és az aktuálisan használt munkaterülettől függően. Villanyórában jelenleg 3X32 A biztosíték.
Az ingatlan bejáratánál portaszolgálat is működik.
Elsősorban az ingatlan eladása a célunk, de az eladót érdekli csere is hasonló értékű családi házra elsősorban Dorogon, vagy Dorogon a Schmidt Sándor lakótelepen lakásra is cserélné .
Ha a meghirdetett DOROGI ingatlan vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette figyelmét hívjon bizalommal!
Teljes hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Dorog, Hantken Miksa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546341


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546341

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 329 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 106 383 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546341. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.