star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Enying

  • 388 m²

    alapterület
  • 4 585 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ipari Enying

  • 388 m² alapterület
  • 4 585 m² telek

  • Eladó ipari Enying

  • 388m²


Ár:

130 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

A 64-es főút mellett, Enying külterületén, a központtól alig 3,5 km-re, ajánlom figyelmébe ezt az ipari telephelyet és épületegyüttest.
Tulajdoni lap szerinti megnevezése: kivett telephely és 2 üzemi épület.
A telephely telekterülete: 4.585m2. Ezen található két üzemi épület.
Az egyik egy 2008-ban épült földszintes téglaház, mely lakófunkciókkal ellátott, így normál lakóingatlanként is hasznosítható.
Alapterülete: 138,95nm.
Falazata tégla, a födém monolit vasbeton, a tető betoncserép fedésű. A homlokzat dryvit szigeteléssel ellátott. A nyílászárók 2 rétegű, műanyag ablakok hőszigetelő üvegezéssel, a beltéri ajtók fából készültek. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, lapradiátoros hőleadókkal, a melegvizet villanybojler állítja elő.

Az iroda épület mellett egy acélváz szerkezetű, trapézlemez fedésű, beton aljzattal készült, 3 részes raktárépület került megépítésre, 120 nm alapterülettel. A villany ide is bevezetésre került, kimondottan raktározási és műhely funkciót töltenek be.
A telephely körbekerített, elektromos tolókapuval ellátott.
A bejáratnál egy 60 tonnás hídmérleg is telepítésre került.
A közművesítettség részleges, víz , villany (380V), derítő áll rendelkezésre, gáz nincs bevezetve.
A HÉSZ szerint Gip besorolású terület, 50%-os beépíthetőséggel. A telek téglalap alakú, sík felületű, teljesen bekerített, nagy teherbírású térbetonnal burkolt.
Az ingatlan ipari környezetben, közepesen forgalmas utcában található, jól látható, jól reklámozható, utcafronti elhelyezkedésű.
Enying egy 7000 fős lakosságú város, Székesfehérvártól 38km-re, a Balatontól 15 km-re helyezkedik el.

Amennyiben felkeltette a hirdetés az Ön érdeklődését is, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén.

Unger-Takács Anikó
+36702357733 csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Enying, Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6599585


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6599585

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 388 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 585 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 335 052 Ft. Az ingatlant Unger-Takács Anikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.