star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Gyula

  • 30 m²

    alapterület
  • 120 m²

    telek

Vételár:

6,5 millió Ft

Eladó ipari Gyula

  • 30 m² alapterület
  • 120 m² telek

  • Eladó ipari Gyula

  • 30m²


Ár:

6 500 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Gyula város központi részén eladásra kínálok egy tárolót (raktár), amely egy központi terasz alatt lett kiépítve.
A raktáron belül külön zárható helyiségek lettek kialakítva.
A helyiségen belül kiépítésre került a víz és áramszolgáltatás.
A raktár szoros összefüggésben lehet a szintén eladásra kínált üzlet és terasz együttessel, ahol akár tartós élelmiszer, illetve friss zöldségek kaphatnak helyet a további felhasználásig.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit 06/ 303731760


Elhelyezkedés

Gyula


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6198521


Az ipari ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 120 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 216 667 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Trungel Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6198521. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.