star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Budapest, II. kerület

  • 360 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

270 millió Ft

Eladó ipari Budapest, II. kerület

  • 360 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ipari Budapest, II. kerület

  • 360m²


Ár:

270 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Engedéllyel rendelkező autószerelő műhely + családi ház eladó!

A II. kerület egyik legszebb részén, Hársakalja városrész hangulatos kis utcájában kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, SZIGETELT, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT egy 1000 m2-es gondozott telken, valamint a hozzá tartozó TELJESEN FELSZERELT, MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ autószerelő műhelyt, és a hozzá tartozó irodát. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.
A bokrokkal, fákkal, sövényekkel tarkított kertjére csak ebből az ingatlanból lehet rálátni, a privát pihenés garantált.

A műhely külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül is megközelíthető. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

További információért keressen nyugodtan, akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354639


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Kölcsey utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535938


HASONLÓ INGATLANOK


10 500 000 Ft

Budapest, II. kerület, Fillér utca

  • Alapterület: 16m²

25 500 000 Ft

Budapest, II. kerület, Remek befektetés a II.kerületben!

  • Alapterület: 1 805m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535938

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Kölcsey utca) ipari 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ipari ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Fáczán Dávid referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535938. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.