star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Budapest, IX. kerület

  • 155 m²

    alapterület

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ipari Budapest, IX. kerület

  • 155 m² alapterület

  • Eladó ipari Budapest, IX. kerület

  • 155m²


Ár:

130 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Kiemelkedő lehetőség vállalkozók számára!Budapesten, a IX: kerületben eladásra kínálok egy teljesen felszerelt modern gumis műhelyt a főváros szívében, egy rendívül forgalmas helyem, a Soroksári úton. 2022-ben teljesen felújított terület kiváló elhelyezkedése miatt ideális választás lehet autószerelő vállalkozás indításához vagy bővítéséhez, illetve autómosó építése sem okoz akadályt. Főbb jellemzők:Teljesen felszerelt gumis műhely a legmodernebb gépekkel. A gépek ára 3 MFt.Új épület építve 2022-ben szendvicspanelekből. Mérete: 10 m x 9 m. 5 méter magas.Modern kamera és riasztórendszer, amely távfelügyelethez van bekötve.Kétbeállásos emelő beltéren és egy kültéri beálló.Víz, villany a telken.Lakóház, udvar és gazdasági épület a területen.Akár 20 gépkocsi számára felszíni beállási lehetőség.A műhelyhez tartozik még egy klimatizált, 63 m2-es lakóingatlan is, mely konyha, tusoló wx + 2 szoba elrendezésű. Ezen kívül van még egy külön bejáratú helyiség, melybe 1 wc és két tusoló található.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Soroksári út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594931


+36 20

Ingatlannet kód: NET6594931

Az ipari ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. Az ipari ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 838 710 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 71%-kal magasabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594931. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.