star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Kaposvár

  • 1 890 m²

    alapterület
  • 6 065 m²

    telek

Vételár:

307,27 millió Ft

Eladó ipari Kaposvár

  • 1 890 m² alapterület
  • 6 065 m² telek

  • Eladó ipari Kaposvár

  • 1 890m²


Ár:

307 278 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Kaposvár keleti részén vált eladóvá ez a gyorsforgalmi útról teherautóval is gyorsan és könnyen megközelíthető ipari létesítmény. A létesítményen belül 2 hatalmas üzemcsarnok, illetve egy irodaház került kialakításra. A két nagy csarnok nagy légüres terekkel rendelkezik, melynek köszönhetően bármilyen tevékenységre alkalmas lehet. Az irodaház kétszintes elrendezéssel került kialakításra, két külön bejárattal. Alsó szinten irodahelyiségek, vizesblokkok, felső szinten egy nagy légtérrel rendelkező helyiség és hozzá a konyha és a vizes blokk.
Az ipari létesítményhez elektromos kapu, illetve porta épület tartozik, így a biztonságos beléptetés megoldott. Az egész területen kamerarendszer került kiépítésre. A két üzemcsarnok jelenleg bér van adva, az egyikben autószerelő műhelyekként van hasznosítva, a másik raktározási célra használja a bérlő. A csarnokok illetve egy iroda helyiség is bérlés alatt vannak, akik tulajdonos váltás esetén is tovább bérelnének. Az egész komplexum területén ipari áram található, a vízellátás jelenleg fúrt kútról megoldott. Víz, csatorna, illetve gáz rákötés 100-m belül találhatóak. A létesítmény rendelkezik tűzivízcsap hozzáféréssel. A nagyobb csarnok vázrendszere híddaru kiépítéséhez elő van készítve.
A létesítményegyüttes bármilyen raktározási, logisztikai, vagy ipari célra tökéletes alkalmas. A számtalan kiaknázható lehetőség miatt érdemes személyesen is megnézni!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, fúrt kút, klíma
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Kaposvár, Kaposvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6194331


+36 30

Ingatlannet kód: NET6194331

Az ipari ingatlanról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 890 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 065 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 307,27 millió Ft, négyzetméter ára 162 581 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6194331. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.