star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Miskolc

  • 1 915 m²

    alapterület

Vételár:

125,2 millió Ft

Eladó ipari Miskolc

  • 1 915 m² alapterület

  • Eladó ipari Miskolc

  • 1 915m²


Ár:

125 200 000 Ft

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÁSOK FIGYELEM!
Megvételre kínálom az Újgyőri főtéren lévő Bartók Béla Művelődési házat, amelynek hasznos alapterülete 1.915 m2.

Az ingatlan két részből áll, mindkettőben 4 szint található.
Az utcafronton lévő részt 1936-40-ig építették, míg a másik épületet 1960-as években. Mindkettő szerkezete tégla.

Az épületek fűtése szénnel fűthető gőzkazán, melyek jelenleg nem működnek, így a fűtés korszerűsítése az új tulajdonos feladata lesz.

Felújítást 2010-2015-ig végeztek az épületen.
Ekkor megtörtént a tető felújítása és nyílászárók cseréje, kivéve a hátsó épület alagsori ablakainál.

A művelődési házban kialakítottak több tánctermet, öltözőket, zuhanyzókat és mellékhelyiségeket, klubszobákat, kézműves termeket, a fő épület alagsori részén pedig helyet kapott egy büfé, és egy színházterem, amely 300 fő befogadására alkalmas.

Az épületet két utcáról lehet megközelíteni.
Az Andrássy utcából gyalogosan, míg a hátsó kapu a Kabók Lajos utcáról nyílik, ahonnan az autóval való forgalom biztosított a zárt udvarra.

Az ingatlan infrastrukturálisan jó környéken helyezkedik el, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

BEFEKTETŐK figyelmét felhívnám erre az ingatlanra!

Akár eredeti funkcióját megtartva, akár egészségügyi központ kialakítására, vagy panziónak, vendéglátó egységnek is kiváló, a közelben lévő látványosságoknak (Diósgyőri vár, Lillafüred, Palota Szálló, Hámori-tó, Szeleta-barlang, Anna-barlang, Libegő…) köszönhetően, és az erdei túrázási lehetőségek miatt, a környék nagyon kedvelt idegenforgalom szempontjából.

Az ingatlan per és tehermentes, várható birtokbaadási idő 3 hónap! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346773


Elhelyezkedés

Miskolc, Andrássy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6475655


+36 30

Ingatlannet kód: NET6475655


Az ipari ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 915 m². Az ipari ára 125,2 millió Ft, négyzetméter ára 65 379 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koza Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6475655. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.