star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Nagykanizsa, Északi városrész

  • 960 m²

    alapterület
  • 511 m²

    telek

Vételár:

114 millió Ft

Eladó ipari Nagykanizsa, Északi városrész

  • 960 m² alapterület
  • 511 m² telek

  • Eladó ipari Nagykanizsa, Északi városrész

  • 960m²


Ár:

114 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nagykanizsa Ipari Parkjában eladó ez a közel 1000 nm nagyságú csarnok. A létesítményhez összesen 511 nm-s terület tartozik, melynek jelentős része betonozott, parkolónak kialakított. A könnyűszerkezetes csarnok 2012ben tovább bővült 10 cm vastag szendvicspanel segítségével, az alsó szintre 2 további emelet került kialakításra.
Az egész ingatlant egy központi fűtőrendszer melegíti, a kazánt pótolni kell! Az ingatlan a gáz kivételével minden közművel rendelkezik. Gázcsonk az épület előtt. A csarnok lehetőségeinek kiaknázásához minden feltétel adott, minden kritériumnak megfelel. Tűzivíz az ingatlan előtt. A földszinten egy tágas, nagy belmagasságú csarnokrész található, melynek megközelítése tehergépkocsival is könnyen megoldott. A felső szinteken szintén nagy terű gyártó csarnokok illetve irodák, és vizesblokkok kerültek kialakításra. Kialakítása és tagoltsága révén egy nagy, vagy akár több kisebb vállalkozás telephelyeként is funkcionálhat. Méretének köszönhetően bármilyen tevékenységekre alkalmas lehet!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. csendes utca, jó közlekedés, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Északi városrész, Nagykanizsa Északi városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5957510


+36 30

Ingatlannet kód: NET5957510

Az ipari ingatlanról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 960 m², míg a hozzá tartozó teleké 511 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 114 millió Ft, négyzetméter ára 118 750 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5957510. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Északi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.