star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Nagyrév

  • 206 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 7 648 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ipari Nagyrév

  • 206 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 7 648 m² telek

  • Eladó ipari Nagyrév

  • 206m²


Ár:

69 900 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Nagyréven lévő ipari területet 206 nm-es tégla építésű ingatlannal!A nagyrévi ingatlan főbb jellemzői:- az ipari terület nagysága 7648 m2, a nettó alapterület 206 m2- a terület körbe kerítve (340méter) téglából épült zsalukő alapon - 2005-ben épült B30-as téglából, 10 cm-es szigeteléssel, a tető cseréppel fedett- a tetőtéren 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés van- az ingatlan összkomfortos és belülről szép állapotú, üzlet és egyben lakóépület- a földszinten kialakításra került: eladótér, raktár/szoba, konyha, fürdőszoba, lépcsőház- az emeleten előtér, 3 szoba/iroda, fürdőszoba, nappali+ tárgyaló/étkező- az emeleti fürdőszoba még befejezésre vár- a ház központi fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja de akár gázról is megoldható- az épület közművei: víz, villany(3x25A), gáz, derítő- a nyílászárók egy része fából, a többi műanyagból készült- az ingatlan riasztó rendszerrel, kamera rendszerrel és 2 db klímával felszerelt- az épület mellett található a kazánház, amely tárolásra is alkalmas- autóval garázsban/műhelyben lehet parkolni, ahol szerelő akna is kialakításra került- az ingatlanhoz tartozik még egy fedett szaletli, melyhez kemencének, sütögetőnek az alapja kiépítve, valamint kettő fúrt kút mely 78 és 23 méter mélységűek és négy helyen lehet csatlakozni rájuk a területen - megvásárolható hozzá 5 millió Ft-ért a szomszédos ipari terület is, amely 5870 m2 és közvetlen betonút mellett található, nem bekerített, de még beton bejáró is lett kialakítva hozzá- 6 méter széles nagy kapu van, így teherautók is kényelmesen közlekedhetnek- 5 perc autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van- Nagyrév egy nyugodt falu és két oldalról a Tisza és a Cibakházi Holt Tisza veszi körül, így akár horgászat vagy más vízisport kedvelőinek is alkalmas lehet vállalkozással egybekötveAmennyiben az 183800145 számú eladó nagyrévi ipari területet lakás és egyben üzleti ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek. /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
11.6m²
Szoba
11.8m²
Szoba
11.7m²
Szoba
12.8m²
Szoba
47.65m²
Előszoba
4.74m²
Fürdőszoba
2.83m²
Konyha
3.24m²

Elhelyezkedés

Nagyrév


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542268


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542268

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagyrévi ipari 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 648 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 339 320 Ft. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542268. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyrév ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.