star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Pápa, Belváros

  • 760 m²

    alapterület
  • 839 m²

    telek

Vételár:

97 millió Ft

Eladó ipari Pápa, Belváros

  • 760 m² alapterület
  • 839 m² telek

  • Eladó ipari Pápa, Belváros

  • 760m²


Ár:

97 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Veszprém megyében, Pápán eladó egy bruttó 800 nm-es, többcélú hasznosításra alkalmas ipari-gazdasági épület a Belvárosban! Az ingatlan a Jókai utcában található.
A két szintes ( szintenként 400 nm ), téglából épült, fa tetőszerkezettel ellátott, cserépfedésű ingatlan azonnal használatba vehető, mivel csarnokkal, műhellyel és irodákkal, szociális és kiszolgáló helyiségekkel is rendelkezik.
A fűtést gázkazán biztosítja radiátoros hő leadással. További jellemzők: - 400 voltos villamos hálózat, ipari áram, teherlift az emeletek között, kiépített tűz és füstjelző rendszer, kompresszor, egyéb gépészet, stb.
A belvárosi ingatlan 839 nm-es összközműves telken található, több parkolóhely kialakított. Környezete igényes, infrastruktúrája kiváló. Az épület körüljárható, több bejárattal rendelkezik, és a sok nagyméretű ablaknak köszönhetően rendkívül világos. Kedvező fekvéséből adódóan számos tevékenység végzésére alkalmas, de akár szociális célú felhasználásra (pl. idősek otthona, anyaotthon, etc.), vagy társasház kialakítására is ideális lehet (pl. 16 db 50 nm-es lakás).A megnövekedett munkavállalói lakásigény miatt igényesebb munkásszállások kialakítása is remek befektetés lehet. A megoldásoknak csak a kreatív fantázia szabhat határt. Az ingatlan szolgalmi joggal rendelkezik, a Jókai utca felől az előtte levő családi ház kapubejáróján keresztül közelíthető meg.
A mellette levő ingatlannal együtt is eladó. Azonosító:
Komoly érdeklődés esetén részletesebb információk és személyes megtekintés is megoldható! Várom szíves megkeresését!


Elhelyezkedés

Pápa, Belváros, Jókai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654045


Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


385 000 000 Ft

Pápa

  • Alapterület: 10 170m²

42 000 000 Ft

Pápa, Tapolcafő

390 000 000 Ft

Pápa, Erzsébetváros

  • Alapterület: 10 127m²
Az ipari ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 760 m², míg a hozzá tartozó teleké 839 m². További jellemzői: az építés éve 1995. Az ipari ára 97 millió Ft, négyzetméter ára 127 632 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 70%-kal magasabb. Az ingatlant Exclusive Real Estate hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.