star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Pécsely

  • 240 m²

    alapterület

Vételár:

150 millió Ft

Eladó ipari Pécsely

  • 240 m² alapterület

  • Eladó ipari Pécsely

  • 240m²


Ár:

150 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Pécselyen 5507 nm-es belterületi telken fekvő 260 nm-es szeszfőzdeként üzemelt ingatlan eladó!Az ingatlan jelenleg már nem üzemel, de bármikor alkalmas akár újra szeszfőzdeként üzemelni, vagy akár más kereskedelmi, szolgáltató, egészségügyi tevékenységre alkalmas építményként, sportlétesítményként is üzemelni átalakítás után. Az ingatlan gyönyörű panorámás környezetben helyezkedik el, csendes nyugodt helyen, mégis a központ könnyen elérhető. Az ingatlanban jelenleg villany, víz és csatorna közmű be van vezetve, gáz az utcában található. A Balaton közelsége miatt kitűnően alkalmas akár nyaraló kialakítására is. Pécsely Fekvése:A Balaton északi partján haladó 71-es főútról Aszófőtől érhető el a község a 7307-es úton, de letérhetünk Pécsely felé Balatonudvarinál és Balatonakalinál a 7338-as útra is. A falu a Balatontól 5 kilométerre fekszik, Veszprémtől és Balatonfüredtől sem messze, a dombokkal övezett Pécselyi-medencében.Pécsely környékének egyik legfontosabb nevezetessége a Zádor-vár vagy Himfy-vár. A vár a Zádor-hegynek is nevezett Derék-hegyre épült, a XIV. század végén, gótikus stílusban.Bővebb információért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Pécsely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554764


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


29 900 000 Ft

Pécsely

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 50m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554764

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Az ipari ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 625 000 Ft, ami a pécselyi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554764. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécsely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.