star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Pély

  • 500 m²

    telek

Vételár:

600 millió Ft

Eladó ipari Pély

  • 500 m² telek

  • Eladó ipari Pély


Ár:

600 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Szarvasmarha vágóhid eladó.
Az ingatlan a Heves megyében
Budapesttől 70 km-re, az M3-as autópályától 20 km-re van.
Az az EU-minősítésű magyar vágóhíd szabályos négyszög alakú, körbekerített, parkosított, térburkolattal ellátott telken helyezkedik el.
. A vágóhíd hosszú éveken keresztül sertés- és marhavágással foglalkozott, napjainkban pedig a kolbász- és a szalonna gyártás a fő tevékenysége.

Az üzem 400 sertés és 40 szarvasmarha vágására, továbbá heti 15 ezer kilogramm kolbász és heti 5 ezer kilogramm szalonna gyártására alkalmas.
Telek 1,5 Ha
Beépítettség 6300 nm


A felújítás az üzemi épületek és a technológia korszerűsítésére terjedt ki. Beépítésre került egy magaspálya-rendszer, ami sertés, szarvasmarha, ló, juh és strucc vágására egyaránt alkalmassá teszi a létesítményt.

Ezek garantálják az üzemszerű működést:
rozsdamentes berendezések, mélyhűtő tárolók, gyorsfagyasztók, füstölőkamrák,
a gyártáshoz szükséges technológia,
vágóállat fogadására alkalmas karám,
a kamion forgalomhoz alkalmas térbeton,
kamionmosó, illetve
a készterméket kiszállító saját hűtőtartályos teherautó park.
A ma is üzemelő vágóhíd fő tevékenysége a húsfeldolgozás és -tartósítás. Míg korábban hasított félsertéseket és negyedelt marhát állítottak elő, manapság a késztermék-gyártásával foglalkozik.
"

Ár: 600 millió Ft


Elhelyezkedés

Pély


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6473911


+36 30

Ingatlannet kód: NET6473911


Az ipari ingatlanról 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 500 m². Az ipari ára 600 millió Ft, négyzetméter ára 1 200 000 Ft. Az ingatlant Multi Home Zrt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6473911. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pély ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.