star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Sárbogárd

  • 6 760 m²

    alapterület

Vételár:

480 millió Ft

Eladó ipari Sárbogárd

  • 6 760 m² alapterület

  • Eladó ipari Sárbogárd

  • 6 760m²


Ár:

480 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Többcélúan hasznosítható közel 16 ha-os telephely több mint 6000 nm felépítménnyel eladó!

A Sárbogárd külterületén 5 helyrajzi számon elhelyezkedő ingatlan, jelenleg mezőgazdasági raktárbázisként, szárítóüzemként és tehenészetként működik.Az ingatlanegyüttes rendkívüli elhelyezkedése miatt több más funkciónak is megfelelhet.
Az M7-es és az M6-os autópályáktól egyaránt 35 km-re, a fővárostól 100, míg a megyeszékhelytől mindössze 40 km-re helyezkedik el.A paksi kikötő illetve a dunaföldvári híd közelsége szintén remek potenciált jelent.

A terület súlykorlátozás nélkül bármilyen járművel könnyen megközelíthető.A jelenlegi tevékenységek elsősorban a gabonaszárítás és raktározás valamint a szarvasmarha tenyésztés.Ehhez a tevékenységhez most is mindennemű engedély meg van valamint az építmények kialakítása és az infrastruktúra lehetővé teszik a tevékenység továbbra is rentábilis folytatását.

A vállalkozás meglévő ügyfélkörrel is rendelkezik.Többek között rendelkezésre állnak:
- szarvasmarha istállók,
- borjúneveldék,
- gépműhely,
- terménytárolók,
- terményszárító és tisztító rendszer rédlerekkel, fedett garattal és porkamrával,
- hídmérleg és mérlegház,
- irodák, szolgálati lakások.

Az épületek jó állapotúak, részben felújítottak.A területen minden közmű rendelkezére áll saját víztoronnyal tűzivíztárolóval.Ezeken kívül portaszolgálat, sorompó és biztonsági rendszer is kiépítésre került.

A vállalkozás meglévő ügyfélkörrel is rendelkezik.A nagyméretű épületeknek köszönhetően a jelenlegi funkciókon kívül akár logisztikai központként, raktározásra vagy gyártásra is alkalmas lehet a terület.További információkért várom hívását!


Elhelyezkedés

Sárbogárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577374


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577374

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 6 760 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ipari ára 480 millió Ft, négyzetméter ára 71 006 Ft. Az ingatlant Martin Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577374. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárbogárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.