star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Vác, Máriaudvar

  • 49 534 m²

    telek

Vételár:

445,8 millió Ft

Eladó ipari Vác, Máriaudvar

  • 49 534 m² telek

  • Eladó ipari Vác, Máriaudvar


Ár:

445 800 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó Vác külterületén a Külső Rádi út mellett egy 49 534 m2-es ipari telek. M0-s autóúttól 23 km-re és 15 percre található ez a terület egy gyár közvetlen közelében.

Aszfalt burkolatú útról több bejáraton is elérhető. Telek alakja egy keskenyedő téglalaphoz hasonlít, amelynek „hátsó végét” egy gázvezeték keresztezi (felette építési tilalom egy szűk sávban). Szabályozás szerint GKSZ övezetben található ahol nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységre alkalmas épületek helyezhetők el.

Ez jellemzően raktár és olyan gyártó üzem amelynek tevékenysége nem jár nagy mértékű környezeti terheléssel. Közművek a közelben akár több csatlakozási ponttal. 12 tonna feletti járművel engedély nélkül megközelíthető. 

 

Beépíthetőség 40 % felszín felett.

Megengedett épületmagasság: 3,5 – 13 méter között.

Négyzetméter irányár: 9 000 Ft/m2, (nincs ÁFA).

Teljes irányár: 445,8 Millió Ft.

 

Ipari ingatlanokkal foglalkozom 18 éve. 

Nehéz eligazodni a hirdetések között mert sokféle adottsággal hirdetnek ipari telkeket a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Vezeték a közelben.
Vízellátás: Vízvezeték a telek előtt.
Csatornázás: Csatorna az utcában.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.


Elhelyezkedés

Vác, Máriaudvar


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6482973


Az ipari ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 49 534 m². Az ipari ára 445,8 millió Ft, négyzetméter ára 9 000 Ft, ami a váci átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Radnai Ervin referens az Eladoipariingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6482973. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác, Máriaudvar ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.