star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Zagyvaszántó

  • 300 m²

    alapterület
  • 34 372 m²

    telek

Vételár:

138,7 millió Ft

Eladó ipari Zagyvaszántó

  • 300 m² alapterület
  • 34 372 m² telek

  • Eladó ipari Zagyvaszántó

  • 300m²


Ár:

138 700 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Heves Vármegyében, Hatvanhoz közel, 35 ezer nm telekkel, egy 300 m2 alapterületű, mobilizálható üzemcsarnok épületet. Belülről teljesen szigetelt. Elektromos hűtő-fűtő rendszerrel ellátott. Víz, gáz és csatorna nincs bevezetve. Belmagassága 5,6 m. Elől-hátul 1-1 személyzeti bejárata van. A front oldalon található egy manuálisan nyitható Hörmann kapu. Annak szerkezete teljesen új, a panelek használtak. A 35.000 m2-ből, kb. 12.000 nm, ami lebetonozott alapterület. Ez dilatációs beton, melyben 2 réteg vasrács-szerkezet van, illetve kb 70-80 cm vastag. A bővítéshez így nem kell alapozni és ez nagy előny. Közel az M3 autópályához, így a teherközlekedés nem érinti a várost. A csarnok vasszerkezete erős, korábban lebegő sínpálya volt kialakítva benne. A csarnokon belül a szigetelés úgy lett kialakítva, hogy mind a nagy akusztikai és mechanikai zajoknak ellenáll. A csarnok extrám módon hőszigetelt, az eredeti tervek szerint egy pelletgyártó gépsor fogadására lett kialakítva. A csarnok tető szerkezete teljesen új, alkalmas napelem rendszerek kialakítására. Több híres nagy cég vetett itt lábat, mert megközelítés szempontjából kiváló helyen található. Az elhelyezkedés nagy előnye, hogy a helyi szabályok szerint országos viszonylatban is alacsony az iparűzési adó illetve a gépjármű adó is! Ipari, kereskedelmi és logisztikai cégek megkeresését várjuk. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. További információkért keressen bizalommal!
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Zagyvaszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617455


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617455

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 34 372 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 138,7 millió Ft, négyzetméter ára 462 333 Ft. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617455. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zagyvaszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.