star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Dunaújváros

  • 45 m²

    alapterület

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó iroda Dunaújváros

  • 45 m² alapterület

  • Eladó iroda Dunaújváros

  • 45m²


Ár:

42 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

KÖLTÖZÉS miatt eladóvá vált szeretett irodánk Dunaújváros Béke városrészben, a Március 15. téren. Az épület a tér közepén elkülönülve a lehető legjobban látható és megközelíthető helyen találhatóSzeretne, egy olyan irodát ahová csak beköltözni kell? Vagy csak kiadni kell és a legjobb befektetés? JÓ HELYEN JÁR.. nincs szükség még tisztasági festésre sem. Mivel az irodát saját magunknak készítettük (nem gondoltuk, hogy ilyen hamar kinőjük), ezért minden a legmodernebb és legtakarékosabb eszközök beszerelésével történtAz iroda kétszintes, így számos tevékenységre alkalmasAz iroda komplett felújításon esett át 2020-ban, amely során minden felújításra került minőségi anyagok igénybevételével.⭐️ 2 rétegű műanyag nyílászáró⭐️ teljes víz, csatorna, villany hálózat⭐️ burkolás, vizes blokk újra építés⭐️ szigetelés, színezés⭐️ belső nyílászárók⭐️ mind a kettő szinten 3,5KW hűtő fisher klíma⭐️ új bádogtető és ereszcsatorna rendszer⭐️ távolról vezérelhető riasztórendszer, járőrszolgálatra kötveFöldszinten üzletrész, wc, konyha, lépcsőfeljáró található. Az első emeleten egy külön álló tárgyaló rész és egy pihenő helyiség.Kérdés esetén várom hívását!

Referencia szám: IR086600


Elhelyezkedés

Dunaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633177


HASONLÓ INGATLANOK


380 000 000 Ft

Dunaújváros, Belváros, Vasmű út 39

  • Alapterület: 525m²

595 000 000 Ft

Dunaújváros

  • Alapterület: 919m²

19 900 000 Ft

Dunaújváros

  • Alapterület: 28m²
Az irodáról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az iroda ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 953 333 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633177. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.