star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Hódmezővásárhely, Belváros

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó iroda Hódmezővásárhely, Belváros

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó iroda Hódmezővásárhely, Belváros

  • 58m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2007

Az ingatlanról:

 

Hódmezővásárhely belvárosának kedvelt helyén - a RÓZSA UTCÁN - fekvő eladó üzleti ingatlan. Kiváló lehet  irodának  vagy vendéglátásra gyorsbüfének (gyros, hamburger, hot-dog, egyéb...) csakúgy, mint szépségstúdiónak (szoli, fodrász, kozmetika...) vagy más kereskedelmi céllal. Kiváló, forgalmas helyen fekszik, hiszen a Rózsa utcán sok iskolás, és hódtói lakos jár gyalogosan, kerékpárral. Az épület körül ingyenes parkolás biztosított - saját telken. Kerthelyiség kialakítására van mód.

 

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617386


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, belvárosi iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa gáz (központi). Az iroda ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 515 517 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.