star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, IX. kerület, Ferencváros

  • 462 m²

    alapterület

Vételár:

471,49 millió Ft

Eladó iroda Budapest, IX. kerület, Ferencváros

  • 462 m² alapterület

  • Eladó iroda Budapest, IX. kerület, Ferencváros

  • 462m²


Ár:

471 492 000 Ft

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 310667
Befektetési lehetőség azonnali hozammal! Eladásra kínálunk egy 462 nm alapterületű, két szinten -alagsor és földszint - elhelyezkedő iroda együttest Belső Ferencvárosban közel a Haller parkhoz. A komplexum teljes felújításon esett át, a legjobb minőségű anyagok kerültek beépítésre. Az irodák mellett a fogadótérben recepció, mindkét szinten mosdóhelyiségek, teljesen felszerelt konyha, tárgyalók, irodák, konferencia termek, oktató-továbbképző helyiségek kerültek kialakításra. Az épület mögött saját parkoló terület is rendelkezésre áll, mely szintén az irodákhoz tartozik.

A jelenlegi tulajdonos a szerződés szerint további minimum 5 évig ingatlanon belül kíván maradni bérlőként - Sale and Lease Back konstrukció - , mely az adás-vételi szerződésnek része kell, hogy legyen, így a bérleti díj azonnal a befektetés hozama tud lenni! A kínálati ár a 27%-os Áfa-t nem tartalmazza, a bruttó ár 1.524.000 euro.

A jelenlegi tulajdonos az irodaépületben magas szintű biztonsági rendszert épített ki, mely természetesen a tulajdonjog átruházása esetén az új vevő birtokába kerül. Miután a tulajdonos fontosnak tartja a megfelelő munkakörülményeket ezért az állandó karbantartás elengedhetetlen számára, megőrizve az iroda együttes értékét.

Ha bővebb információt szeretne kapni, kérem keressen az elérhetőségeinken


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Ferencváros, Haller utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619806


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619806

Az irodáról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 462 m². Az iroda ára 471,49 millió Ft, négyzetméter ára 1 020 545 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 77%-kal magasabb. Az ingatlant Zalai Zsolt referens az Andersen Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület, Ferencváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.