star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Nyíregyháza

  • 117 m²

    alapterület

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó iroda Nyíregyháza

  • 117 m² alapterület

  • Eladó iroda Nyíregyháza

  • 117m²


Ár:

26 900 000 Ft

Építés éve
1888

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Nyíregyházán frekventált helyen, az Univerzum üzletházban, egy déli fekvésű, napfényes, harmadik emeleti, jelenleg is funkcionáló, két helyrajzi számon nyilvántartott dupla iroda-üzleti ingatlant. A belső elrendezés átgondolt, tágas, mindkét (egybe is nyíló) üzletben előtér, wc-kézmosó, továbbá konyha -teakonyha található. A helyiségeket járólappal illetve padlószőnyeggel burkolták, a melegről házközponti lég befújásos rendszer gondoskodik, a hatalmas üvegfelülettel rendelkező utcafronti helyiségeket klimatizálták. A belső terek gipszkarton falakkal alakíthatók, (jelenleg ilyen raktárhelyiségek találhatók benne), a komplexum átminősíthető lakóépületté is! A két ingatlan külün-külön is megvásárolható!

Nyíregyháza eladó dupla üzlet iroda
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Elhelyezkedés

Nyíregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627146


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627146

Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m². További jellemzői: az építés éve 1888, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Az iroda ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 229 915 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czeglédi Csaba referens az OC Kisvárda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.