star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szombathely

  • 60 m²

    alapterület

Vételár:

35,99 millió Ft

Eladó iroda Szombathely

  • 60 m² alapterület

  • Eladó iroda Szombathely

  • 60m²


Ár:

35 990 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség Szombathely belvárosában, 67 nm-es ingatlan ELADÓ!!

Megvételre kínálunk 1990 óta működő magánklinika épületében , 67 nm-es ingatlant saját, zárt udvari gépkocsi-beállóval!

A Madentko-klinika számos orvosi magánpraxisnak ad otthont , valamint egészségügyi szolgáltatások központja, az épületben porta szolgálat és lift is rendelkezésre áll.

A 2.emeleti rendelő 3 helyiségből áll, a bejárat előtt közvetlenül mellékhelyiségekkel. Egyedi elektromos villanyfűtéssel ellátott, klímákkal felszerelt.

Egyaránt alkalmas egészségügyi, kozmetikai, irodai vagy kereskedelmi célokra is, de akár lakásnak is kialakítható. Az ingatlan korábban szemészeti rendelőként funkcionált.

Remek lehetőség befektetőknek, orvosoknak,illetve mindazoknak, akik a belváros szívében szeretnének lakni.

AZ INGATLAN TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!!

Amennyiben a Duna House által kínált LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ vagy TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon a hét minden napján a megadott telefonszámon.

Vásárolna de nincs meg rá a megfelelő keret?? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6496476


Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda ára 35,99 millió Ft, négyzetméter ára 599 833 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Radványi Nikolett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496476. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.