star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Vác

  • 270 m²

    alapterület

Vételár:

250 millió Ft

Eladó iroda Vác

  • 270 m² alapterület

  • Eladó iroda Vác

  • 270m²


Ár:

250 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Irodaház, Családi ház, Társasház, Nővárszállás, Panzió ?

Csak az Ön elképzelésein, tervein múlik, az épület mindegyik kialakítására lehetőséget biztosít.

Iroda és fimom-elektronikai összeszerelő üzem céljára épült 1996-ban, de bármely korábban felsorolt funkció megvalósítására alkalmas az épület.

Az épületet úgy tervezték, és úgy helyezték el a 974 nm-es telken, hogy a HÉSZ szerint észak felé még 50%-al növelhető az alapterülete. Ennél fogva 3 vagy 6 lakás kialakítására is lehetőséget biztosít, ha fejlesztési céllal vásárolja meg az ingatlant..

A telek jó adottságokkal rendelkezik, enyhén lejt dél felé, megközelítése aszfaltos útról lehetséges.

Az ingatlan egy 1993 óta működő Kft tulajdonában van, megvásárlása a céggel együtt is lehetséges.
A meghirdetett vételár nettó, azt még 27% ÁFA terheli.

Azonban lakáscélú hasznosítás esetén, az átminősítést, és átépítést követően az ingatlanban kialakítandó lakóegységek új építésűnek minősülnek, így azok már csak az 5%-os Áfá körbe tartoznak!!!

Az ingatlan megvásárlásást Saját irodánk által díjmentesen szervezett hitellel is elő tudjuk segíteni. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355329


Elhelyezkedés

Vác, Szent-Györgyi Albert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541181


Az irodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 925 926 Ft. Az ingatlant Borsós Attila referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.