star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Abony

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Abony

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Abony

  • 61m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1967
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Abony Városközpontjában 61 m2 hasznos alapterületű társasházi erkélyes tégla lakás kertkapcsolattal és több melléképülettel eladó. A lakás egy kétszintes társasház 1. emeletén helyezkedik el. A komfortos lakás három szobából, egy konyhából, egy kamrából, egy fürdőszobából, egy külön nyíló WC-helyiségből, egy közlekedőből, egy előszobából, egy erkélyből, egy lépcsőházból, míg a földszinten lévő saját udvarrészen egy 4 m2-es saját tárolóból, egy 10 m2-es alápincézett nyári konyhából, egy 12 m2-es külön épületben található tároló részből és egy 8 m2-es gazdasági épületből áll. A lakásban a helyiségek parketta-, PVC- és járólap borításúak. Az ingatlan jó állapotú, jelenleg is lakható, igény szerint átépíthető, felújítható. A társasházhoz zárható udvari bejárón, illetve gépjárművek számára kapubejárón, míg a lakásba dupla bejárati ajtón keresztül juthatunk be. A külső nyílászárók teljeskörű műanyagra történő cseréje megtörtént, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, a belső ajtók eredetiek, normál állapotúak. A közművek közül az egyfázisú villany (16 Amper) és az éjszakai áram (10 Amper) bekötése megtörtént, a villanyhálózat cseréje még várat magára. Az ingatlanban a vezetékes víz saját mérőórával, a csatorna és a gáz szintén rendelkezésre állnak. Az otthon melegét helyiségenként konvektorok, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. A lakás feletti teljes alapterületen a padlás beépíthető. Az udvaron külön épületben egy pincével ellátott 10 m2 nagyságú nyári konyha, valamint egy 8 m2-es gazdasági épület helyezkedik el, emellett egyéb tevékenység végzéséhez egy másik 12 m2-es tároló is rendelkezésre áll. Parkolás több gépjármű számára az udvaron belül megoldott, a gazdasági épület átalakításával garázs kialakítása lehetséges. A külön nyíló három szobás erkélyes ingatlan egyedi elosztása miatt lehetőséget biztosíthat többgyermekes családok lakhatására is.
A közelben pár száz méteren belül élelmiszerbolt, multi áruház, iskola, óvoda, posta, piac, gyógyszertár, játszótér, tömegközlekedés megtalálható. A lakás üres, birtokba adása azonnal lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Abony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605855


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


22 900 000 Ft

Abony

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 61m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605855

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó abonyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 391 803 Ft, ami az abonyi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605855. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.